Ja mam mdłości ale nie aż takie A tak myślę może farba bez amoniaku wtedy ten zapach nie jest taki dobitny no i jest delikatniejszaTeż się nad tym zastanawiam i nie wiem czy wytrzymam zapach farby bo mam 24 h mdłości
reklama
Hmmm no właśnie nie wiem co robić.. paznokietki dziewczyny robią to myślałam że z farbowaniem też nie będzie problemu bo odrost mam tragicznyNiby są specjalne farby, bez amoniaku. Ja odpuściłam farbowanie w 1 trymestrze. Ale jak tylko zaczęłam 2 to zafarbowałam bo na głowie siwizna już.
ewelin85
Fanka BB :)
Ja na razie to do lodówki boje się podejść bo tak mnie mdli, jutro muszę iść na badania tarczycy a w laboratorium zawsze mega kolejka mam nadzieje że mnie z podłogi nie będą zbierać.Ja mam mdłości ale nie aż takie A tak myślę może farba bez amoniaku wtedy ten zapach nie jest taki dobitny no i jest delikatniejsza
Dopiero idę na 14 zobaczymy jak będzieI jak tam w pracy Paulina?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to faktycznie masz ciężko ale ciesz się długo na takie objawy czekalysmyJa na razie to do lodówki boje się podejść bo tak mnie mdli, jutro muszę iść na badania tarczycy a w laboratorium zawsze mega kolejka mam nadzieje że mnie z podłogi nie będą zbierać.
Jak ktoś bezproblemowo zaciąża to nie zwraca uwagi na takie pierdy. Nie picie alko i rzucenie fajek to jedyne wyzwanie, a i tak wiele nie potrafi sobie odmówić.Wszyscy mi mówią "bez przesady ja przecież normalnie farbowalam " no i faktycznie moja znajoma sama sobie farbowala i to farba Loreal preference A ona strasznie śmierdzi i ja też nią wcześniej farbowalam A teraz wolę dla wygody pójść do fryzjera no i przecież można bez amoniaku wtedy chyba tak nie śmierdzi ? ..
A my o wszystko trzęsiemy portami
Ale co począć, w naszym psychiatryku tak już jest
Aguleczka29
Ja pytalam lekarzy o farbowanie i zabronili i kazali wstrzymać się przynajmniej do 2 trymestru.Dziewczyny co myślicie o farbowaniu w ciąży ? Myślałam żeby pójść w przyszłym tygodniu bo odpuściłam sobie długo przed punkcja i wyglądam trochę niekorzystnie już
Hmmm no właśnie nie wiem co robić.. paznokietki dziewczyny robią to myślałam że z farbowaniem też nie będzie problemu bo odrost mam tragiczny
Klamerka na nos i zasuwaj do fryzia
ewelin85
To prawda koniec marudzeniaOj to faktycznie masz ciężko ale ciesz się długo na takie objawy czekalysmy
reklama
Podziel się: