Ja mam mdłości ale nie aż takie A tak myślę może farba bez amoniaku wtedy ten zapach nie jest taki dobitny no i jest delikatniejszaTeż się nad tym zastanawiam i nie wiem czy wytrzymam zapach farby bo mam 24 h mdłości
reklama
Hmmm no właśnie nie wiem co robić.. paznokietki dziewczyny robią to myślałam że z farbowaniem też nie będzie problemuNiby są specjalne farby, bez amoniaku. Ja odpuściłam farbowanie w 1 trymestrze. Ale jak tylko zaczęłam 2 to zafarbowałam bo na głowie siwizna już.

ewelin85
Fanka BB :)
Ja na razie to do lodówki boje się podejść bo tak mnie mdli, jutro muszę iść na badania tarczycy a w laboratorium zawsze mega kolejka mam nadzieje że mnie z podłogi nie będą zbierać.Ja mam mdłości ale nie aż takie A tak myślę może farba bez amoniaku wtedy ten zapach nie jest taki dobitny no i jest delikatniejsza![]()
Dopiero idę na 14I jak tam w pracy Paulina?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to faktycznie masz ciężkoJa na razie to do lodówki boje się podejść bo tak mnie mdli, jutro muszę iść na badania tarczycy a w laboratorium zawsze mega kolejka mam nadzieje że mnie z podłogi nie będą zbierać.
Jak ktoś bezproblemowo zaciąża to nie zwraca uwagi na takie pierdy. Nie picie alko i rzucenie fajek to jedyne wyzwanie, a i tak wiele nie potrafi sobie odmówić.Wszyscy mi mówią "bez przesady ja przecież normalnie farbowalam " no i faktycznie moja znajoma sama sobie farbowala i to farba Loreal preference A ona strasznie śmierdzi i ja też nią wcześniej farbowalam A teraz wolę dla wygody pójść do fryzjerano i przecież można bez amoniaku wtedy chyba tak nie śmierdzi ? ..
A my o wszystko trzęsiemy portami
Ale co począć, w naszym psychiatryku tak już jest
Aguleczka29
Ja pytalam lekarzy o farbowanie i zabronili i kazali wstrzymać się przynajmniej do 2 trymestru.Dziewczyny co myślicie o farbowaniu w ciąży ? Myślałam żeby pójść w przyszłym tygodniu bo odpuściłam sobie długo przed punkcja i wyglądam trochę niekorzystnie już![]()
Hmmm no właśnie nie wiem co robić.. paznokietki dziewczyny robią to myślałam że z farbowaniem też nie będzie problemubo odrost mam tragiczny
![]()
Klamerka na nos i zasuwaj do fryzia
ewelin85
To prawda koniec marudzeniaOj to faktycznie masz ciężkoale ciesz się długo na takie objawy czekalysmy
![]()
reklama
Podziel się: