reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niby są specjalne farby, bez amoniaku. Ja odpuściłam farbowanie w 1 trymestrze. Ale jak tylko zaczęłam 2 to zafarbowałam bo na głowie siwizna już.
Hmmm no właśnie nie wiem co robić.. paznokietki dziewczyny robią to myślałam że z farbowaniem też nie będzie problemu:D bo odrost mam tragiczny :szok:

Ja mam mdłości ale nie aż takie A tak myślę może farba bez amoniaku wtedy ten zapach nie jest taki dobitny no i jest delikatniejsza :)
Ja na razie to do lodówki boje się podejść bo tak mnie mdli, jutro muszę iść na badania tarczycy a w laboratorium zawsze mega kolejka mam nadzieje że mnie z podłogi nie będą zbierać.

Wszyscy mi mówią "bez przesady ja przecież normalnie farbowalam " no i faktycznie moja znajoma sama sobie farbowala i to farba Loreal preference A ona strasznie śmierdzi i ja też nią wcześniej farbowalam A teraz wolę dla wygody pójść do fryzjera :) no i przecież można bez amoniaku wtedy chyba tak nie śmierdzi ? ..
Jak ktoś bezproblemowo zaciąża to nie zwraca uwagi na takie pierdy. Nie picie alko i rzucenie fajek to jedyne wyzwanie, a i tak wiele nie potrafi sobie odmówić.
A my o wszystko trzęsiemy portami :p
Ale co począć, w naszym psychiatryku tak już jest :D

reklama
Też uważam żeby się wstrzymac z farbowanie do momentu pojawienia się łożyska.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry