reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie tu nie było i dużo się wydarzyło :-( :( w związku z tym, że mamy koniec roku i musze zakonczyc ten cieżki rok chcialam Wam przekazać, ze moje trzecie podejscie zakonczylo sie ciążą pozamaciczną :( jestem 3 tygodnie po operacji...
Kochane Oby Nowy Rok 2018 przyniòsł nam nasze wymarzone szczęscie ...
Przykro mi kochana :( Wiem co czujesz :( Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie w Nowym Roku ✊

Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie tu nie było i dużo się wydarzyło :-( :( w związku z tym, że mamy koniec roku i musze zakonczyc ten cieżki rok chcialam Wam przekazać, ze moje trzecie podejscie zakonczylo sie ciążą pozamaciczną :( jestem 3 tygodnie po operacji...
Kochane Oby Nowy Rok 2018 przyniòsł nam nasze wymarzone szczęscie ...

Kochana ja ten rok zaczęłam od cp a teraz mam w brzuszku moje malutkie szczęście. I tego Ci życzę w kolejnym roku. Los kiedyś musi się odwrócić a my kobiety mamy w sobie mnóstwo siły do walki.

Dziekuje za pamiec dziewczyny :)

Troche sie wysiedzialam i wyczekalam, ale juz po wizycie. Doktor nie potrafil jednoznacznie wskazac powodu krwawienia, stwierdzil jednak, iz moze to byc krwawienie, ktore czasem towarzyszy implantacji. Nie wiem czy to ma sens, bo myslalam, ze w tym dniu (18 dpt, dzis 19 dpt) to juz raczej nie ma takich rzeczy.
Pecherzyk jest jednak tam gdzie byl. Doktor powiedzial mojemu M ze w czwartek pecherzyk mial 6 mm, dzis ma 10 mm. Na SOR nie chcial mnie wysylac wczoraj, bo duzo by mi nie pomogli. Teraz mam siedziec w domu, oszczedzac sie i najlepiej polegiwac.
Na koniec powiedzial, ze ten tydzien teraz zadecyduje o wszystkim. Widac bylo po nim, ze poki sam nie zobaczyl pecherzyka, byl zmartwiony, ale jednak jest. Wiec troche nam ulzylo, ale nerwy oczywiscie dalej sa.

reklama
Dziekuje za pamiec dziewczyny :)

Troche sie wysiedzialam i wyczekalam, ale juz po wizycie. Doktor nie potrafil jednoznacznie wskazac powodu krwawienia, stwierdzil jednak, iz moze to byc krwawienie, ktore czasem towarzyszy implantacji. Nie wiem czy to ma sens, bo myslalam, ze w tym dniu (18 dpt, dzis 19 dpt) to juz raczej nie ma takich rzeczy.
Pecherzyk jest jednak tam gdzie byl. Doktor powiedzial mojemu M ze w czwartek pecherzyk mial 6 mm, dzis ma 10 mm. Na SOR nie chcial mnie wysylac wczoraj, bo duzo by mi nie pomogli. Teraz mam siedziec w domu, oszczedzac sie i najlepiej polegiwac.
Na koniec powiedzial, ze ten tydzien teraz zadecyduje o wszystkim. Widac bylo po nim, ze poki sam nie zobaczyl pecherzyka, byl zmartwiony, ale jednak jest. Wiec troche nam ulzylo, ale nerwy oczywiscie dalej sa.

Uff,myślałam o Tobie od rana Kochana.Jak dobrze to czytać!To poleguj teraz-to zarządzenie nie tylko lekarza ale i nas wszystkich [emoji4][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry