hope322
Fanka BB :)
Przylaczam sie do zyczen @Felia kciuki@adansonia trzymaj kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy ❤
@Felia czekamy na wiadomości od Ciebie ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przylaczam sie do zyczen @Felia kciuki@adansonia trzymaj kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy ❤
@Felia czekamy na wiadomości od Ciebie ❤
Przykro mi kochana Wiem co czujesz Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie w Nowym RokuWitam wszystkich serdecznie, dawno mnie tu nie było i dużo się wydarzyło w związku z tym, że mamy koniec roku i musze zakonczyc ten cieżki rok chcialam Wam przekazać, ze moje trzecie podejscie zakonczylo sie ciążą pozamaciczną jestem 3 tygodnie po operacji...
Kochane Oby Nowy Rok 2018 przyniòsł nam nasze wymarzone szczęscie ...
Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie tu nie było i dużo się wydarzyło w związku z tym, że mamy koniec roku i musze zakonczyc ten cieżki rok chcialam Wam przekazać, ze moje trzecie podejscie zakonczylo sie ciążą pozamaciczną jestem 3 tygodnie po operacji...
Kochane Oby Nowy Rok 2018 przyniòsł nam nasze wymarzone szczęscie ...
Nie jestem pewna czy dofinansowanie wiąże się z przywiązaniem do najbliższej kliniki. W sumie nie zaglebialam się w szczegółyMoze i dobrze bo u nas tylko Artemida z ktora nie mam dobrych skojarzen niestety
Dołączam się do pytania
Wyslalam priva o ktorym wczoraj wspominalam[emoji11]Dołączam się do pytania
Dziekuje za pamiec dziewczyny
Troche sie wysiedzialam i wyczekalam, ale juz po wizycie. Doktor nie potrafil jednoznacznie wskazac powodu krwawienia, stwierdzil jednak, iz moze to byc krwawienie, ktore czasem towarzyszy implantacji. Nie wiem czy to ma sens, bo myslalam, ze w tym dniu (18 dpt, dzis 19 dpt) to juz raczej nie ma takich rzeczy.
Pecherzyk jest jednak tam gdzie byl. Doktor powiedzial mojemu M ze w czwartek pecherzyk mial 6 mm, dzis ma 10 mm. Na SOR nie chcial mnie wysylac wczoraj, bo duzo by mi nie pomogli. Teraz mam siedziec w domu, oszczedzac sie i najlepiej polegiwac.
Na koniec powiedzial, ze ten tydzien teraz zadecyduje o wszystkim. Widac bylo po nim, ze poki sam nie zobaczyl pecherzyka, byl zmartwiony, ale jednak jest. Wiec troche nam ulzylo, ale nerwy oczywiscie dalej sa.