@adansonia trzymaj kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy ❤
@Felia czekamy na wiadomości od Ciebie ❤
Dziewczyny powodzenia ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana o ktorej wizyta?Zadzwoniłam wyjąc do Novum i jutro mam wizytę u dr Zygler... Boże, tak bym chciała zeby ta dzisiejsza pani dr - ze skądinąd świetnymi ocenami na znanym lekarzu - po prostu sie pomyliła... Tak bardzo. Ale ja tego serduszka tez nie widziałam... Na pierwszym i drugim usg tak pięknie biło. Dzis nic nie pulsowało. Boże spraw aby to była pomyłka... Koszmarna pomyłka...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie ale gdzie tu sprawiedliwosc powinien byc podzial na mieszkancow i dojezdnychOkrajaja pakiety bo są dopłaty miasta do leczenia [emoji52]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Haha no tak. U nas w mieście tez był projekt finansowania ale nie przeszło przez radę miasta [emoji19]Dokladnie ale gdzie tu sprawiedliwosc powinien byc podzial na mieszkancow i dojezdnych
Moze i dobrze bo u nas tylko Artemida z ktora nie mam dobrych skojarzen niestetyHaha no tak. U nas w mieście tez był projekt finansowania ale nie przeszło przez radę miasta [emoji19]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Te drozsze badania typu nifty mozesz zrobic pozniej. Slyszalam tylko, ze pappa dobrze miec na usg ale dziewczyny tez robily pozniej.Ooo... czyli ja jeszcze przed usg musze zdecydować? Troche bez sensu w takim razie :/