reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moze
Moj natural cud chlopczyk 14 tydz byl badany pierw testem ovulacyjnym w dniu okresu dla mnie byl juz szok bo nigdy nie byly plodne w dni okresu wiec zdebialam ze to ciaza;)) drugi dzien test digital pokazal 2-3 tyg ciazy
Ja też nie wirzylam.w test owulacyjny w dniu @ale tak jak piszesz kiedy je stosowalam nigdy nie miałam.Tak pozytywnego . Gratuluję i trzymam kciuki

Dziewczyny która to pisała że. W Goleniowie jest Labolatorium całodobowe chodzi mi dokładnie żeby zrobić betę w niedzielę jeżeli tak to które bo nie mogę znaleźć

Laboratorium w Szpitalu w Goleniowie. Pobiorą ci w niedziele ale nie wiem jak z wynikiem . Najlepiej zadzwoń tam i podpytaj a jak się nie dodzwonisz to daj znać podjadę bo mam niedaleko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny! Staramy się już parę lat o bobasa. Jestemy po dwóch nieudanych IUI i pomalutku zaczynam rozważać in vitro. Podstawowe pytanie: co się dzieje z zarodkami które nie sa wykorzystane do transferu? Ile zarodków w Polsce można jednocześnie spróbować zaaplikowac? Oraz o jakich kosztach mówimy realnie? Przyjmując że mam większość badań oraz wykorzystuje swoje komórki i nasienie Emka. Tak zamykając się z kosztami wizyt, leków itp ile Was kosztowała całą procedura? Dziękuję za odpowiedz :)

Do góry