reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moze
Moj natural cud chlopczyk 14 tydz byl badany pierw testem ovulacyjnym w dniu okresu dla mnie byl juz szok bo nigdy nie byly plodne w dni okresu wiec zdebialam ze to ciaza;)) drugi dzien test digital pokazal 2-3 tyg ciazy
Ja też nie wirzylam.w test owulacyjny w dniu @ale tak jak piszesz kiedy je stosowalam nigdy nie miałam.Tak pozytywnego . Gratuluję i trzymam kciuki

Dziewczyny która to pisała że. W Goleniowie jest Labolatorium całodobowe chodzi mi dokładnie żeby zrobić betę w niedzielę jeżeli tak to które bo nie mogę znaleźć

Laboratorium w Szpitalu w Goleniowie. Pobiorą ci w niedziele ale nie wiem jak z wynikiem . Najlepiej zadzwoń tam i podpytaj a jak się nie dodzwonisz to daj znać podjadę bo mam niedaleko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny! Staramy się już parę lat o bobasa. Jestemy po dwóch nieudanych IUI i pomalutku zaczynam rozważać in vitro. Podstawowe pytanie: co się dzieje z zarodkami które nie sa wykorzystane do transferu? Ile zarodków w Polsce można jednocześnie spróbować zaaplikowac? Oraz o jakich kosztach mówimy realnie? Przyjmując że mam większość badań oraz wykorzystuje swoje komórki i nasienie Emka. Tak zamykając się z kosztami wizyt, leków itp ile Was kosztowała całą procedura? Dziękuję za odpowiedz :)

Do góry