reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szok....super :) Wy macie już jedno dziecko tak?
Może właśnie te tabletki pomogły. Organizm odpoczał i później mocno do pracy się wziął :D
Tak mam córkę 5 lat. A z tymi tabletkami to dziwna historia była bo zapomniałam kupić kolejnego opakowania przed 1 listopada a u mnie na wiosce w 3 aptekach ich nie było to dałam sobie spokój z szukaniem i stwierdziłam że zrobię sobie miesiąc przerwy :rofl2:

Tak mam córkę 5 lat. A z tymi tabletkami to dziwna historia była bo zapomniałam kupić kolejnego opakowania przed 1 listopada a u mnie na wiosce w 3 aptekach ich nie było to dałam sobie spokój z szukaniem i stwierdziłam że zrobię sobie miesiąc przerwy :rofl2:
Corka z naturalnych staran czy wczesniejsze in vitro ?? Ja mam synka z naturalnej cudownej wpadki który ma 7 lat :) po cichu liczę na kolejną "wpadke":D

Dziewczyny, czy po transferze można oddawać krew? Dzisiaj się dowiedziałam, ze mama mojej najlepszej przyjaciółki ma raka wątroby i potrzebna jest krew. Czy mogę oddawać?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moim zdaniem to chyba zbyt duże obciążenie dla organizmu.
Poza tym część leków i zabiegów (nie pamiętam kiedy miałaś punkcje) dyskwalifikuje do oddania krwi.

No helol :)) widzialielismy nasza fasoleczke [emoji173] ma 3mm i pięknie sobie siedzi [emoji173]
6 tydzień :)
Serduszko też próbowaliśmy słyszeć i było ale doktor mówi że tak równe z moim biciem ale coś tam już jest :) następna już oficjalna wizyta serduszkowa 07.01 [emoji173][emoji173][emoji173]

Gratulacje,tak trzymać [emoji2][emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry