24.12 godz 10:00 miałam transfer wczesnej blastocystyI
le jestes dni po?
reklama
Wcześniej przed transferem też aplikowalam luteine i nic nie byłoTo uczucie jest chyba wywoływane przez luteinę. To brunatne coś to pewnie też krew z plamienia połączona z luteiną. Może zadrapałaś się przy aplikacji luteiny? Albo plamienie implantacyjne?
jasani
Fanka BB :)
@walczaca o szczescie spokojnie. U mnie tak samo była żywa krew i wg mnie było jej sporo. Jednak z dzidzią wszystko ok było. Nie wiadomo skąd krwawienie. U Ciebie może być podobnie, jeżeli będziesz krwawić nadal to jedź do szpitala.Czekam na lekarza który ma prowadzić ciąże, przyjmuje mnie prywatnie miedzy 11 a 12 ;/ jestem przerażona. To żywa krew i wg mnie to sporo :-(
@walczaca o szczescie będzie dobrze, trzymamy wszystkie kciuki. Bądź spokojna i informuj nas na bieżąco.
Oczekiwanie2017
@walczaca o szczescie - u mnie też było krwawienie i tak jak u Ciebie bez bólu i skurczy. I na szczęście to nie było nic groźnego. Mam nadzieję, że u Ciebie to też jakiś krwiak lub po prostu 'taki Twój urok". Daj koniecznie znać po wizycie. Myślę o Tobie.
Oczekiwanie2017
Niestety nie ma takiej mozliwosci. M jest tylko telefonicznie ze mna, wraca dopiero za pare dni. Takze ja dzis sama musze na dworzec i do domu. Czuje sie naprawde jak na miesiaczke. Mysle, ze za pieknie bylo, marzenie prysnelo pewnie
Brązowe
Ja juz na nogach od samego rana, pakuje sie. Przez noc wkladka byla czysta, ale dzis rano wylecial Lutinus i to niestety taka brazowa maz...
Moj M wczoraj mnie uspokajal, ze niby plamienia itd bywaja w ciazy, ale ja zaczynam watpic. Naprawde, psychicznie aktualnie jestem wykonczona :/
Brązowe plamienia podobno nie są groźne. A i czerwone też u wielu dziewczyn dobrze się kończą. Spróbuj trochę odpocząć, wziac dodatkowy progesteron i nospe (ewentualnie relanium). W drodze się prześpij, bagażu weź minimalną ilość żeby nie dźwigać.
Nadziejka2
Zaangażowana w BB
Ja tez po transferze od dnia punkcji mialam lekko zabawiony sluz na brazowo z resztka tabletek, powiedziano mi wlasnie ze to moze jakies podraznienie pochwy po tej punkcji albo od aplikacji tabletek. To nic strasznego ja mysle:*I
le jestes dni po?
Ja tez po transferze od dnia punkcji mialam lekko zabawiony sluz na brazowo z resztka tabletek, powiedziano mi wlasnie ze to moze jakies podraznienie pochwy po tej punkcji albo od aplikacji tabletek. To nic strasznego ja mysle:*[/QUOTE
Ja punkcje miałam w październiku, teraz usiadłam na kibelek bo trawienie ruszylo i mam brunatny śluz z tabletka na papierze bola mnie sutki i ciągnie troszkę podbrzusze jak na @ trochę ale inaczej boję się że się nie udało to pierwsze nasze podejście do crio;(
reklama
walczaca o szczescie
Wszystko u nas dobrze! Dziękuję Dziewczyny!
Podziel się: