reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czekam na lekarza który ma prowadzić ciąże, przyjmuje mnie prywatnie miedzy 11 a 12 ;/ jestem przerażona. To żywa krew i wg mnie to sporo :-(
@walczaca o szczescie spokojnie. U mnie tak samo była żywa krew i wg mnie było jej sporo. Jednak z dzidzią wszystko ok było. Nie wiadomo skąd krwawienie. U Ciebie może być podobnie, jeżeli będziesz krwawić nadal to jedź do szpitala.

Niestety nie ma takiej mozliwosci. M jest tylko telefonicznie ze mna, wraca dopiero za pare dni. Takze ja dzis sama musze na dworzec i do domu. Czuje sie naprawde jak na miesiaczke. Mysle, ze za pieknie bylo, marzenie prysnelo pewnie :(

Brązowe
Ja juz na nogach od samego rana, pakuje sie. Przez noc wkladka byla czysta, ale dzis rano wylecial Lutinus i to niestety taka brazowa maz... :(

Moj M wczoraj mnie uspokajal, ze niby plamienia itd bywaja w ciazy, ale ja zaczynam watpic. Naprawde, psychicznie aktualnie jestem wykonczona :/

Brązowe plamienia podobno nie są groźne. A i czerwone też u wielu dziewczyn dobrze się kończą. Spróbuj trochę odpocząć, wziac dodatkowy progesteron i nospe (ewentualnie relanium). W drodze się prześpij, bagażu weź minimalną ilość żeby nie dźwigać.

Ja tez po transferze od dnia punkcji mialam lekko zabawiony sluz na brazowo z resztka tabletek, powiedziano mi wlasnie ze to moze jakies podraznienie pochwy po tej punkcji albo od aplikacji tabletek. To nic strasznego ja mysle:*[/QUOTE
Ja punkcje miałam w październiku, teraz usiadłam na kibelek bo trawienie ruszylo i mam brunatny śluz z tabletka na papierze:( bola mnie sutki i ciągnie troszkę podbrzusze:( jak na @ trochę ale inaczej boję się że się nie udało to pierwsze nasze podejście do crio;(

Coś nie weszło, ja właśnie usiadłam na kibelek bo trawienie ruszylo zastanawiam się czy mogę przeć przy wypróżnieniu , na papierze tabletka z brązowym śluzem:( a punkcje miałam w październiku

reklama
Do góry