reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ooo to ja nie widziałam. Też byłam u dr Lewickiej na 11.40. Masz jeszcze w Novum wizyte czy już zmieniasz lekarza??

To miała byc moja ostatnia wizyta w Novum i potem miałam iść do kogos na swojej dzielnicy. Ale skoro dr Z dzis nie było a dr L powiedziała ze w styczniu musze zrobic usg I trymestru to chyba jeszcze raz pójdę do dr Z [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli test NIFTY jest tak samo skuteczny jak badania inwazyjne i mozna dzieki niemu wszytsko to samo przebadac co dzieki badaniom inwazyjnym? Czy gdzies jest jakis haczyk?
Test nifty jest testem przesiewowym a amniopunkcja jest badaniem diagnostycznym
1513871888-ab8dc0fcfbd42e3f-aaaaaa.png

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Maluszek byl aktywny, machal raczkami i nozkami i sie wiercil :) chyba mu sie nie podobalo, ze go ktos podglada :p
Niezupelnie beda radosne, bo przypada nam smutna rocznica ale dzisiaj jest dzien radosnych wiadomosci to nie bede smutac ;)

Wiem, że nie da się zapomnieć o smutnych chwilach, na pewne rzeczy nie mamy wpływu, ale trzeba się cieszyć tym co się ma tu i teraz, a Ty jesteś w ciąży, nosisz w sobie życie i mimo wszystko powinniście się radować :*

Dziewczyny ja czuje,ze nie wytrzymam z testowaniem do 28.12 [emoji4] Którego dpt 5dniowej blastki rozsadnie jest zrobic pierwsza bete albo sikacza porannego?Przeciez to nieludzkie trzymać mnie 9dni w niewiedzy [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny ja czuje,ze nie wytrzymam z testowaniem do 28.12 [emoji4] Którego dpt 5dniowej blastki rozsadnie jest zrobic pierwsza bete albo sikacza porannego?Przeciez to nieludzkie trzymać mnie 9dni w niewiedzy [emoji12]

Oj jak ja rozumiem co czujeszja mam dzis 8 dzien 3 dniowej i sama zastanawiam sie czy sobota bedzie odpowiednia bo kurde tak bardzo chce juz wiedziec a z drugiej strony tak bardzo boje sie rozczarowania, ze ta banka prysnie i czar minie. Kurde jak ja sie cholernie boje testowac:( jutro 9dzien po myslicie ze w sobote jakis sikaniec juz cos pokaze?;)
Pozdrawiam i lacze sie w oczekiwaniu z kazda z Oczekujacych:))

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Oj jak ja rozumiem co czujeszja mam dzis 8 dzien 3 dniowej i sama zastanawiam sie czy sobota bedzie odpowiednia bo kurde tak bardzo chce juz wiedziec a z drugiej strony tak bardzo boje sie rozczarowania, ze ta banka prysnie i czar minie. Kurde jak ja sie cholernie boje testowac:( jutro 9dzien po myslicie ze w sobote jakis sikaniec juz cos pokaze?;)

Do góry