reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycie :) Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :) Dzieki za kciuki :*
@hope322 gratuluję :-)

reklama
Zobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycie :) Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :) Dzieki za kciuki :*

Cudnie[emoji4] Przecudnie!![emoji2] Najpiękniejsze fotografie to właśnie takie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja Ci zawsze to ppwtarzam i teraz powrorze po raz kolejmy ze komu jak komu ale Tobie sie uda i koniec! Bardzo Ci kibicuje[emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane, rowniez gratuluje wszystkim pieknych widokow. Cieszcie sie nimi i wszystkiego dobrego dla wszystkich kropeczek :)

Do mnie dzis rano dzwonili z kliniki i prosili dla powtorki o wykonanie progesteronu i bety jutro. W zwiazku jednak z tym, ze jutro moglabym nie otrzymac na czas wynikow, poproszono mnie dzis o nie no i wlasnie odebralam. 10 dpt beta 494,6 (wczoraj 230,6 - nie za duzy przyrost?) a progesteron 24,7. Juz dzwonilam, leki mam brac jak dotychczas a wizyta 28.12. Jestem ciekawa na czym dokladnie bedzie ta wizyta polegala, itd. Jutro dla spokoju moge zrobic jeszcze raz bete, ale nie wiem czy mam sie juz zadreczac i stresowac, bo to jezdzenie jednak jest meczace :)

Do góry