reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ooo to ja nie widziałam. Też byłam u dr Lewickiej na 11.40. Masz jeszcze w Novum wizyte czy już zmieniasz lekarza??

To miała byc moja ostatnia wizyta w Novum i potem miałam iść do kogos na swojej dzielnicy. Ale skoro dr Z dzis nie było a dr L powiedziała ze w styczniu musze zrobic usg I trymestru to chyba jeszcze raz pójdę do dr Z [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli test NIFTY jest tak samo skuteczny jak badania inwazyjne i mozna dzieki niemu wszytsko to samo przebadac co dzieki badaniom inwazyjnym? Czy gdzies jest jakis haczyk?
Test nifty jest testem przesiewowym a amniopunkcja jest badaniem diagnostycznym
1513871888-ab8dc0fcfbd42e3f-aaaaaa.png

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Maluszek byl aktywny, machal raczkami i nozkami i sie wiercil :) chyba mu sie nie podobalo, ze go ktos podglada :p
Niezupelnie beda radosne, bo przypada nam smutna rocznica ale dzisiaj jest dzien radosnych wiadomosci to nie bede smutac ;)

Wiem, że nie da się zapomnieć o smutnych chwilach, na pewne rzeczy nie mamy wpływu, ale trzeba się cieszyć tym co się ma tu i teraz, a Ty jesteś w ciąży, nosisz w sobie życie i mimo wszystko powinniście się radować :*

Dziewczyny ja czuje,ze nie wytrzymam z testowaniem do 28.12 [emoji4] Którego dpt 5dniowej blastki rozsadnie jest zrobic pierwsza bete albo sikacza porannego?Przeciez to nieludzkie trzymać mnie 9dni w niewiedzy [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny ja czuje,ze nie wytrzymam z testowaniem do 28.12 [emoji4] Którego dpt 5dniowej blastki rozsadnie jest zrobic pierwsza bete albo sikacza porannego?Przeciez to nieludzkie trzymać mnie 9dni w niewiedzy [emoji12]

Oj jak ja rozumiem co czujeszja mam dzis 8 dzien 3 dniowej i sama zastanawiam sie czy sobota bedzie odpowiednia bo kurde tak bardzo chce juz wiedziec a z drugiej strony tak bardzo boje sie rozczarowania, ze ta banka prysnie i czar minie. Kurde jak ja sie cholernie boje testowac:( jutro 9dzien po myslicie ze w sobote jakis sikaniec juz cos pokaze?;)
Pozdrawiam i lacze sie w oczekiwaniu z kazda z Oczekujacych:))

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Oj jak ja rozumiem co czujeszja mam dzis 8 dzien 3 dniowej i sama zastanawiam sie czy sobota bedzie odpowiednia bo kurde tak bardzo chce juz wiedziec a z drugiej strony tak bardzo boje sie rozczarowania, ze ta banka prysnie i czar minie. Kurde jak ja sie cholernie boje testowac:( jutro 9dzien po myslicie ze w sobote jakis sikaniec juz cos pokaze?;)

Do góry