reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane, rowniez gratuluje wszystkim pieknych widokow. Cieszcie sie nimi i wszystkiego dobrego dla wszystkich kropeczek :)

Do mnie dzis rano dzwonili z kliniki i prosili dla powtorki o wykonanie progesteronu i bety jutro. W zwiazku jednak z tym, ze jutro moglabym nie otrzymac na czas wynikow, poproszono mnie dzis o nie no i wlasnie odebralam. 10 dpt beta 494,6 (wczoraj 230,6 - nie za duzy przyrost?) a progesteron 24,7. Juz dzwonilam, leki mam brac jak dotychczas a wizyta 28.12. Jestem ciekawa na czym dokladnie bedzie ta wizyta polegala, itd. Jutro dla spokoju moge zrobic jeszcze raz bete, ale nie wiem czy mam sie juz zadreczac i stresowac, bo to jezdzenie jednak jest meczace :)

Beta bardzo ładna, progesteron też. Chyba już nie rób bety, wszystko idzie w dobrym kierunku :). Na wizycie pewnie lekarz spwadzi czy pecherzyk jest w macicy (wizyta tzw.pecherzykowa).

reklama
Kochane, rowniez gratuluje wszystkim pieknych widokow. Cieszcie sie nimi i wszystkiego dobrego dla wszystkich kropeczek :)

Do mnie dzis rano dzwonili z kliniki i prosili dla powtorki o wykonanie progesteronu i bety jutro. W zwiazku jednak z tym, ze jutro moglabym nie otrzymac na czas wynikow, poproszono mnie dzis o nie no i wlasnie odebralam. 10 dpt beta 494,6 (wczoraj 230,6 - nie za duzy przyrost?) a progesteron 24,7. Juz dzwonilam, leki mam brac jak dotychczas a wizyta 28.12. Jestem ciekawa na czym dokladnie bedzie ta wizyta polegala, itd. Jutro dla spokoju moge zrobic jeszcze raz bete, ale nie wiem czy mam sie juz zadreczac i stresowac, bo to jezdzenie jednak jest meczace :)
Przyrost piekny :-) moze blizniaki :-) 28.12 pewnie wizyta pecherzykowa, ocenia czy ciąża dobrze umiejscowiona no i czy pojedyncza czy blizniacza :-)

To już jest wystarczające potwierdzenie[emoji2] nie jedź,jeśli to męczące,żebyś sobie nie zaszkodziła i Babelkowi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przyrost piekny :-) moze blizniaki :-) 28.12 pewnie wizyta pecherzykowa, ocenia czy ciąża dobrze umiejscowiona no i czy pojedyncza czy blizniacza :-)

O Boze, czyli zamiast sie odstresowac ciag dalszy przygod :) Moj M dzis juz ledwo przezyl sytuacje, ze to on musial sprawdzic za mnie wyniki online i wyslac mi je na tel :D

To już jest wystarczające potwierdzenie[emoji2] nie jedź,jeśli to męczące,żebyś sobie nie zaszkodziła i Babelkowi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, wiec jutro moze odpuszcze. Porozmawiam jeszcze z mama, czy wogole byloby jej po drodze jutro, to jednak kawal drogi. Dzis bylam w szpitalu w punkcie pobran, juz nie w przychodni.

Ostatnia edycja:
Ja tez bym nie usunela a za bardzo sie boje, ze inwazyjnymi badaniami zaszkodze maluszkowi. Co ma byc to bedzie. Jakbym musiala sama placic za badanie nifty to tez bym nie robila. Ja mocno wierze, ze dwa razy mnie takie nieszczescie nie spotka. Ty niedlugo przytulisz swoje szczescie! :)
Co to sa badania nifty? Juz ktorys raz to czytam i nie mam pojecia co to?

Co to sa badania nifty? Juz ktorys raz to czytam i nie mam pojecia co to?
Badania genetyczne z krwi
1513870963-4922707418acae67-aaaaaa.jpeg

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Do góry