reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nie mam na razie hiperki. Jajniki ładnie się goja. Zero płynu i transfer jutro o 16 [emoji1][emoji1]
Super ja niestety miałam hiperka i musiałam cykl odpocząć Ty masz jutro a ja w Niedz z rana;) będziemy podobnie testować ja napewno 2.01 bo mam wczesna blastke jedną z dwóch;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja nie wiem gdzie mi się schował okres. Jestem już w czwartym dniu po odstawieniu Orgametrilu. Czytałam ze pojawia się po 2 dniach. Ale pewnie u różnych osób różnie. Jak wypadnie jutro to będzie trochę słabo, boje się ze może mnie zalać ze skrzepami jak to bywa po lekach, No i po hiperce. A jutro mam strasznie pracowity dzień w dodatku muszę sporo latać po miescie, mam kilka spraw nie do przełożenia. Kupię sobie na wszelki wypadek największe podpaski nocne. Albo może pampersy od razu...:rolleyes:

Raz jak mnie nagle zalało po biochemicznej to musiałam wysiąść z autobusu, pobiec do Macdonalda do kibla i tam w śmietniku gatki zostawić.:errr: Trochę się obawiam tego jutra, strasznie ciężki dzien
ja po odstawieniu orgamentilu okres miałam dopiero po tygodniu takze .. kazda kobieta reaguje inaczej ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_9896.jpg
Ja juz po wizycie :) Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :) Dzieki za kciuki :*

Załączniki

• IMG_9896.jpg
    IMG_9896.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 563
Do góry