reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To moja teoria pasuje idealnie :p a tak serio to wiem to bo patrzylam na monitor z tetnem i saturacja przez 4 miesiace i widac roznice w pulsie bylo od razu jak synek spal.
Wszystko jest w normie, mozesz spokojnie sie cieszyc ;)
Ciesze sie cieszę.ciekawe tylko jak dlugo spokojna bedę;-) w piatek mam pierwsze prenatalne to tez sie stresuje ;-)

reklama
Mam nadzieje ze Cie nie zarazila a jesli tak to krosty wyjda gdzies za 2 tygodnie dopiero ale moze faktycznie dobrze by bylo poinformowac o tym lekarza
No jutro mam w planie pojechać do kliniki..Wiem że jest tam lekarka od wirusów to niech Aśke obejrzy i powie czy to jest półpasiec i czy ja też mogłem coś załapać..

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★

Tak tylko obudzili się nagle że jesteśmy jak się moja pochwaliła że idziemy do obcych na wigilię bo się zlitowali nad nami..A to teraz będzie ci twój ukochany mógł super plecy myć masując[emoji6] [emoji28] hihi..3mam kciuki za szybki koniec[emoji4]

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★

Wrócił właśnie z pracy i mówi że niedługo skończy:) . Pewnie że plecy wspólnie będziemy sobie myć :)))).

No jutro mam w planie pojechać do kliniki..Wiem że jest tam lekarka od wirusów to niech Aśke obejrzy i powie czy to jest półpasiec i czy ja też mogłem coś załapać..

Tylko jeszcze z tego co kojarzę bo moj tata dwa lata temu mial polpasca to oprocz krost to te miejsca gdzie byl wysypany bardzo go bolaly a Asia tylko pisala o wysypce

Mnie sama punkcja moze jakos nie przeraza, ale to ze po kazdej stymulacji AMH spada. A ja startowalam z 1.8 to ciekawe ile mam teraz...
Czyli rozumiem ze radzisz brac dwa :)
Kurcia to juz Wasza decyzja, ale raz sie zyje, ten jeden raz mozesz zaryzykowac, jesli znow mialaby byc kiszka to wtedy zobaczysz jak bedzie :) alena razie nie bierzemy pod uwage porazek. Na ktorej porodowce grzac ci miejsce?;)

Kurcia to juz Wasza decyzja, ale raz sie zyje, ten jeden raz mozesz zaryzykowac, jesli znow mialaby byc kiszka to wtedy zobaczysz jak bedzie :) alena razie nie bierzemy pod uwage porazek. Na ktorej porodowce grzac ci miejsce?;)
Haha masz racje :) no wlasnie szczerze Ci powiem ze nie wiem :) Ujastek ma warunki super, ale fabryka tasmowa. Kopernik warunki srednie ale moja gin tam jest. A w Siemiradzkim mozna wykupić pokoj z jaquzzi ;) Ty sie ku ktorej sklaniasz?

reklama
Do góry