reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia masz piekną betę, a przecież sam Ci lekarz powiedział że może spaść.
Moim zdaniem jakby coś było nie tak to beta tak pięknie by nie urosła. Spróbuj się uspokoić, wyciszyć i w miarę możliwości odpoczywaj. Napewno będzie wszystko wporządku ;-)

Wieczorem 1x1... leżę i wyje..
Spokojnie kochana! @misis188 mówi, ze te dowcipne leki nie wychodzą w krwi !! u nas w klinice w ogóle nie karzą badać progesteronu a dają tylko dowcipne. Zwiększ sobie tą podjęzykową czy dupka. I przede wszystkim gratulacje z bety!! ciesz się tym! progesteronem się zaraz dopakujesz!
To nie jest kwestia minut :) także do jutra dopakuj się tym co masz.

Kochane moje nie będę każdej z osobna odpisywala tylko napiszę ogółem:)

Więc tak mam brać luteine podjezykowa 2x2 duphaston 3x2 no i ten crinone wieczorem 1 ... I co myślicie ? Pani doktor napisała że by poczekają z tym prolutexem do piątku bo i tak zwiekszylysmy dawki A mimo to stężenie spada.. powiedziała że ważna ta piękna beta ..najpierw spojrzałam na bete i płacz szczęścia A później progesteron i płacz jak nie wiem:(
Położyłam się i leżę brzuch boli wiadomo jak na @ ale nie mam żadnych skurczy żadnego plamienia więc co myślicie o tym i tych moich dawkach ?

Dziękuję że tak odpisujecie..wchodze A tu 12 odpowiedzi :* dziękuję wam bardzo

reklama
Do góry