Te komórki oddalabym do dawstwa. Trochę boję się od Nowa stymulacji i punkcji, ostatnio miałam hiperstymulacje po ścianach chodziłam ponad 2 tygodnie. A ból po punkcji przez 5 dni powodował ciągły płacz i brak sił wstać do łazienki...chyba że może na mniejszych dawkach leków by się udało bez hiperstymulacji. Więcej niż 12 komórek i tak pewnie nie dadzą mi zapłodnić.Ja teraz,miałam zapladniane tez mrozone i z 9-ciu jest heden zarodek. Jesli leki masz jeszcze refundowane to ja bym ci radzila sie stymulowac. Ja mimo iz mialam pelnoplatne leki to i tak sie stymulowalam i zapladniakam swieze i mrozone
reklama
Mala844
Zaangażowana w BB
30.11 transfer 3 dniowego zarodka. Ja też dzisiaj beta czekam już na wynikiem 17. Skicham siesuper. )) My chyba idziemy razem ? tez mialas 1.12 transfer blastki bo nie pamietam ? ja dzis ide na bete do szpitala bo tam mi zrobia wczesniej niz w diagnostyce . wzielam na cito a byly tylko h przed .
Witamy w klubie [emoji16] wszystkie to przechodzilysmy. Nic się nie martw ja mam tak do dziś . Brzuch mam typowo okresowy od samego początku. [emoji8] głowa do góry!
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
dzięki za wsparcie ;-)
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
U mnie dokładnie to samo o ktorej masz badanie? ja o 13
Czyli Tobie również życzę powodzenia
Kochane siknelam drugi raz dziś no i myślałam że będzie wyraznoejsza ale nie słabiutka.. nawet nie wiem czy wczoraj lepiej nie było widać.. no ale coś widać mimo wszystko ! Myślicie że będzie dobrze? dziś dowiem się co tam się dzieje
Trzymam kciuki, ważne że są dwie krechy ;-)
Weronika63
Fanka BB :)
Już po! Wszystko wygląda bardzo dobrze ) serducho bije jak szalone <3 <3
Następna wizyta 21.12.
Następna wizyta 21.12.
reklama
Super :* gratuluję pewnie polały się łzy szczęściaJuż po! Wszystko wygląda bardzo dobrze ) serducho bije jak szalone <3 <3
Następna wizyta 21.12.
Podziel się: