reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@zylwia siknelam :) biala biel ale sie nie przejmuje. Jest za wczesnie. Wiem przynajmniej ze sie o ovitrelle wyplukal juz z organizmu wiec jak beta bedzie dodatnia to Kropek a nie zastrzyk. Ale brzuch na @ boli coraz bardziej. Az mnie w nocy obudzilo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zylwia siknelam :) biala biel ale sie nie przejmuje. Jest za wczesnie. Wiem przynajmniej ze sie o ovitrelle wyplukal juz z organizmu wiec jak beta bedzie dodatnia to Kropek a nie zastrzyk. Ale brzuch na @ boli coraz bardziej. Az mnie w nocy obudzilo.

A jednak siknelas :) no jasne że za wcześnie u Ciebie jest dziś 8dpt? Tak ?
Ja w nocy też nie mogłam spac.. brzuch mnie bolał i teraz tez słabo się czuje..tymbardziej że oficjalny termin @ dzis..
Mam strasznie "mokro" i dzis wylatuje mi strasznie dużo grudek po crinone..
U mnie jutro dzień prawdy

A czy normalnym objawem sa klocia nagle co jakis czas silne w okolocch kosci oconowej no troszke wyzej? Dzis tak mam na przemian z prawej strony i z prawej strony brzucha..jak by ktos szpilka mnie dzgal[emoji52]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie bardzo normalne. Macica się rozciąga, w miednicy jest cały gąszcz więzadeł. Jeśli masz napięcia takie nie od dziś ani wczoraj i dobrze by ci zrobiła wizyta na terapii manualnej gdyby nie ciąża to nic dziwnego że możesz czuć różne takie dolegliwości. A w okolicach kości ogonowej u kobiet bardzo często jest kumulacja różnych napięć. Mój tata się terapia manualna zajmuje, często bywam „na stole” i wiem z doświadczenia ze wystarczy dotknąć odpowiedniego punktu a czujesz ze ciało przeszywa ci szydło jeśli są napięcia. Kilka takich punktów jest w okolicy kości miednicy z prawej i lewej strony brzucha, jak dobrze trafisz to czujesz dosłownie bol jak w bolesnej miesiączce.

No właśnie jak to jest jak wyjdzie jedna kreska to znaczy że ovitrelle się wypłukal? To może i jak sobie siknę, mnie też dzisiaj znowu boli brzuch rano aż tak bardzo że dwie nospy wzięłam już naprawdę głupieje dlaczego ten brzuch tak boli

Kochana mi 10dpt wyszla beta 19,3 a ty masz dzis przeciez 8 dpt wariacie wiec wrzuc na luz:) a bole okresowe mialam i mam dalej wiec mowie 3 dni przed beta ryczalam strasznie mezowi. A wczesniej jak mialam biochemiczna to nic nie czulam. Zrob sobie bete we wtorek

reklama
A jednak siknelas :) no jasne że za wcześnie u Ciebie jest dziś 8dpt? Tak ?
Ja w nocy też nie mogłam spac.. brzuch mnie bolał i teraz tez słabo się czuje..tymbardziej że oficjalny termin @ dzis..
Mam strasznie "mokro" i dzis wylatuje mi strasznie dużo grudek po crinone..
U mnie jutro dzień prawdy
Tak. Dzis 8dpt. Ja we wtorek betuje. Trzymam za Ciebie mocno kciuki jutro!
No właśnie jak to jest jak wyjdzie jedna kreska to znaczy że ovitrelle się wypłukal? To może i jak sobie siknę, mnie też dzisiaj znowu boli brzuch rano aż tak bardzo że dwie nospy wzięłam już naprawdę głupieje dlaczego ten brzuch tak boli
Tak. To znaczy ze sie wyplukal poniewaz on daje falszywie pozytywne testy. Mialam przez niego kilka razy blade kreski albo cienie. A Ty jutro betujesz?

Do góry