reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja nie na nogach ale z otwartymi oczami, a zasnac udalo mi sie dopiero po 2 w nocy:/
hej , nie moglam spac przed beta i po becie . budzilam sie o 3 -4 nad ranem. Znajoma , ktora jest fizjoterapeuta podeslala mi link z traningiem autogennym Jacobsona . Nie wierzylam w takie cuda dopoki nie sprobowalam . Polecam . mnie wyciszyl i uspokoil w ciagu dnia a pzred zasnieciem mozna sobie puscic taki gdzie nie trzeba roznych czesci ciala podnosic. Zajebiste uczucie spokoju i blogosci.

reklama
hej , nie moglam spac przed beta i po becie . budzilam sie o 3 -4 nad ranem. Znajoma , ktora jest fizjoterapeuta podeslala mi link z traningiem autogennym Jacobsona . Nie wierzylam w takie cuda dopoki nie sprobowalam . Polecam . mnie wyciszyl i uspokoil w ciagu dnia a pzred zasnieciem mozna sobie puscic taki gdzie nie trzeba roznych czesci ciala podnosic. Zajebiste uczucie spokoju i blogosci.
Ja kiedys tez puszczalam sobie trening autogenny schultza. U mnie problem jest taki ze mi sie w ogole nie chce spac wiec dlatego nie moge zasnac. Ja sie nie stresuje jyz wogole. Mam jeszcze relanium ale nie chce lykac. A z,drugiej strony jak caly dzień leze to po czym ma mi sie chciec spac:) mam jeszcze jedną książkę i chyba bde sie musiała zmusić do jej przeczytania bo zawsze potem dobrze spalam

Mi na pink tescie tym od 10 pokazalo najslabiej kreche Lepiej wyszedl ten od 25 .

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm. Nie wiem. Już nie pamietam. Tylko pamietam, ze był to pink test.
Ok. :)
Pytam z ciekawości. ;)

Cześć Dziewczyny.
Wczoraj dostałam okres, tak więc chyba w piątek pojadę do kliniki. Zastanawiam się, co powiedzieć ginekolog. Wiem, że chcę teraz transfer jednego zarodka, że chcę embryoglue, oraz że chcę się dowiedzieć, w której dobie przestały się rozwijać zarodki ale nic więcej nie wiem. Proszę o jakieś sugestie, co bym jeszcze mogła zrobić i o co spytać panią ginekolog?
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. :)

reklama
Ja w od wczoraj leżę, w poniedziałek mam wizytę u lekarza. Wczoraj wyleciał ze mnie skrzep krwi i po miałam delikatne krwawienie. Lekarz mój twierdzi że to oproznil się krwiak.
Co ma być to będzie [emoji173] Mam nadzieję że ma rację i zobaczę 2 serduszka.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak się czujesz, jak dzisiaj?

Do góry