hej , nie moglam spac przed beta i po becie . budzilam sie o 3 -4 nad ranem. Znajoma , ktora jest fizjoterapeuta podeslala mi link z traningiem autogennym Jacobsona . Nie wierzylam w takie cuda dopoki nie sprobowalam . Polecam . mnie wyciszyl i uspokoil w ciagu dnia a pzred zasnieciem mozna sobie puscic taki gdzie nie trzeba roznych czesci ciala podnosic. Zajebiste uczucie spokoju i blogosci.Ja nie na nogach ale z otwartymi oczami, a zasnac udalo mi sie dopiero po 2 w nocy:/
reklama
misis188
Fanka BB :)
A i mialam w dniu transferu podany atosiban i embrioglueMisis
Gratuluję super że Ci się udało po tak długiej walce, super prezent na święta.
Czy intralipid bierzesz w gyncentrum? i czy dobrze zrozumiałam udało się ze świeżego zarodka w drugiej dobie?
misis188
Ja kiedys tez puszczalam sobie trening autogenny schultza. U mnie problem jest taki ze mi sie w ogole nie chce spac wiec dlatego nie moge zasnac. Ja sie nie stresuje jyz wogole. Mam jeszcze relanium ale nie chce lykac. A z,drugiej strony jak caly dzień leze to po czym ma mi sie chciec spac mam jeszcze jedną książkę i chyba bde sie musiała zmusić do jej przeczytania bo zawsze potem dobrze spalamhej , nie moglam spac przed beta i po becie . budzilam sie o 3 -4 nad ranem. Znajoma , ktora jest fizjoterapeuta podeslala mi link z traningiem autogennym Jacobsona . Nie wierzylam w takie cuda dopoki nie sprobowalam . Polecam . mnie wyciszyl i uspokoil w ciagu dnia a pzred zasnieciem mozna sobie puscic taki gdzie nie trzeba roznych czesci ciala podnosic. Zajebiste uczucie spokoju i blogosci.
Justin87
Który? Bo tam są trzy rodzaje. Jeden rzekomo jest super czuły i pokazuje 2 kreski przy stężeniu bety 10.Pink test.
gooossia17
Hmmm. Nie wiem. Już nie pamietam. Tylko pamietam, ze był to pink test.Który? Bo tam są trzy rodzaje. Jeden rzekomo jest super czuły i pokazuje 2 kreski przy stężeniu bety 10.
Justin87
Ok.Hmmm. Nie wiem. Już nie pamietam. Tylko pamietam, ze był to pink test.
Pytam z ciekawości.
Cześć Dziewczyny.
Wczoraj dostałam okres, tak więc chyba w piątek pojadę do kliniki. Zastanawiam się, co powiedzieć ginekolog. Wiem, że chcę teraz transfer jednego zarodka, że chcę embryoglue, oraz że chcę się dowiedzieć, w której dobie przestały się rozwijać zarodki ale nic więcej nie wiem. Proszę o jakieś sugestie, co bym jeszcze mogła zrobić i o co spytać panią ginekolog?
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Jestem w 12 +1 I co jakiś czas też takie plemienia mam lekarze uspokojaja więc już tak się nie przejmuje tym za bardzo.Tak i juz w sumie go nie ma....
Jednak za każdym razem jakaś zawsze obawa jest.
reklama
Koniczyna82
Jak się czujesz, jak dzisiaj?Ja w od wczoraj leżę, w poniedziałek mam wizytę u lekarza. Wczoraj wyleciał ze mnie skrzep krwi i po miałam delikatne krwawienie. Lekarz mój twierdzi że to oproznil się krwiak.
Co ma być to będzie [emoji173] Mam nadzieję że ma rację i zobaczę 2 serduszka.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: