reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja nie na nogach ale z otwartymi oczami, a zasnac udalo mi sie dopiero po 2 w nocy:/
hej , nie moglam spac przed beta i po becie . budzilam sie o 3 -4 nad ranem. Znajoma , ktora jest fizjoterapeuta podeslala mi link z traningiem autogennym Jacobsona . Nie wierzylam w takie cuda dopoki nie sprobowalam . Polecam . mnie wyciszyl i uspokoil w ciagu dnia a pzred zasnieciem mozna sobie puscic taki gdzie nie trzeba roznych czesci ciala podnosic. Zajebiste uczucie spokoju i blogosci.

reklama
hej , nie moglam spac przed beta i po becie . budzilam sie o 3 -4 nad ranem. Znajoma , ktora jest fizjoterapeuta podeslala mi link z traningiem autogennym Jacobsona . Nie wierzylam w takie cuda dopoki nie sprobowalam . Polecam . mnie wyciszyl i uspokoil w ciagu dnia a pzred zasnieciem mozna sobie puscic taki gdzie nie trzeba roznych czesci ciala podnosic. Zajebiste uczucie spokoju i blogosci.
Ja kiedys tez puszczalam sobie trening autogenny schultza. U mnie problem jest taki ze mi sie w ogole nie chce spac wiec dlatego nie moge zasnac. Ja sie nie stresuje jyz wogole. Mam jeszcze relanium ale nie chce lykac. A z,drugiej strony jak caly dzień leze to po czym ma mi sie chciec spac:) mam jeszcze jedną książkę i chyba bde sie musiała zmusić do jej przeczytania bo zawsze potem dobrze spalam

Mi na pink tescie tym od 10 pokazalo najslabiej kreche Lepiej wyszedl ten od 25 .

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm. Nie wiem. Już nie pamietam. Tylko pamietam, ze był to pink test.
Ok. :)
Pytam z ciekawości. ;)

Cześć Dziewczyny.
Wczoraj dostałam okres, tak więc chyba w piątek pojadę do kliniki. Zastanawiam się, co powiedzieć ginekolog. Wiem, że chcę teraz transfer jednego zarodka, że chcę embryoglue, oraz że chcę się dowiedzieć, w której dobie przestały się rozwijać zarodki ale nic więcej nie wiem. Proszę o jakieś sugestie, co bym jeszcze mogła zrobić i o co spytać panią ginekolog?
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. :)

reklama
Ja w od wczoraj leżę, w poniedziałek mam wizytę u lekarza. Wczoraj wyleciał ze mnie skrzep krwi i po miałam delikatne krwawienie. Lekarz mój twierdzi że to oproznil się krwiak.
Co ma być to będzie [emoji173] Mam nadzieję że ma rację i zobaczę 2 serduszka.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak się czujesz, jak dzisiaj?

Do góry