reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja zadzwoniłam do laboratorium.
W czwartek w 3 dobie było 13 rokujących.
Dzisiaj w 5 dobie jest 9 kompaktujacych z czego jedna ( na razie klasa 2/3 jeszcze nie zaliterkowana) blastocysta i drugi zarodek na blastke wyglądający. Dzwoniłam po 11 wiec dość wcześnie... No ale miałam nadzieje na kilka wczesnych blastek na tą chwilę a okazuje się ze znowu mam leniuszeki które niestety rokują słabiej :(
Pomijajac fakt ze co z 3 komorki beda dzieci , reszta to niestety zlom to super wynik. Ciesz sie kochana , super wynik wazne ze sie liniowo i czasowo rozwijaja❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Oj jedno z drugim chyba nic wspolnego nie ma. Ja za NK w Prokocimiu placilam chyba 380 zl a wynik jest chyba po 2 tygodniach jyz dokladnie nie pamietam. A jesli z,cena sie myle to ona wyzsza nie jedt tylko niższa
GRATULACJE !!![emoji3] Super wiadomość![emoji4] Dbaj o siebie.Trzymam Mocno kciukasy!!A za info o badaniach dziękuje!Trzymaj za mnie[emoji6]

dzień dobry czekam w kolejce na swoją wizytę i sie już trochę wkurzylam na te mojej wiosce biorą 200 za wizytę i 120 za usg zamurowalo mnie jak to usłyszałam a w Białymstoku 150 zł z wszystkim nigdy więcej na tej wiosce nie pójdę na wizytę; (
I jak po wizycie?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Pomijajac fakt ze co z 3 komorki beda dzieci , reszta to niestety zlom to super wynik. Ciesz sie kochana , super wynik wazne ze sie liniowo i czasowo rozwijaja❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ze liniowo to raczej nie można powiedzieć. Z tych 13 stadium blastocysty w 5dobie i mrozenie w 5 dobie z tego co kriobiolog mówił to max 2 będą sie nadawaly. Wyraznie zwolnily po 3 dobie, u nas czynnik męski - slaba morfologia. Te jutrzejsze jeśli będą blastku będą spowolnione o dobę. A ja jestem po 4 transferach blastek z 6 doby i co tu duzo mówić bardzo mialam nadzieję ze tym razem bedą sie zarodki prężnie rozwijały a jest odwrotnie. Mialam nadzieje ze moze świezy transfer u mnie cos zmieni bo zawsze crio przez pgs no ale hiperka i nie bylo opcji.
Kriobiolog obiecal zadzwonic jutro wieczorem.

reklama
Kochana, tylko beta prawdę Ci powie. Z testami tu już różne sytuacje były więc do końca nie warto się nimi sugerować.
Ah jakos tak byłam w aptece i odruchowo poprosilam... czuje się mimo wszystko strasznie kijowo i w ogóle później zobaczyłam że dał mi jakiś chyba najtańszy test bo pierwszy raz na oczy taki widzę Ale w aptece byłam zestresowana za bardzo zeby to zauważyć xD

Do góry