Np koszulka z napisem baby boom [emoji5]A no właśnie :-) powinnyśmy zorganizować sobie jakiś znak charakterystyczny forum :-))
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja na pewno będę pobierała krew dwie godziny przed wizytą i wtedy nie wiem czy będzie ze mna m czekał to bliżej wizyty jeszcze ustalimy :-)No tak [emoji16] Ja na pewno bede sama. To w takim razie chwile przed gabinetem sie zobaczymy jak juz ustalimy jak sie rozpoznać [emoji16] A na spotkania w większym gronie przyjdzie czas - jak los pozwoli to moze na jakimś spacerze z naszymi Dzidziusiami, kiedys [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A spotkanie można zorganizować w warszawie nawet bez wizyt u lekarza :-)
Ja jestem za. Tylko może w czasie trochę spokojniejszym niż grudzień :-)
walczaca o szczescie
O tak,taki subtelny akcent ;-) hahaNp koszulka z napisem baby boom [emoji5]
Noe wiem jakie macie doswiadczenia ale ja mam wrazenie ze ludzie ktorzy tam przychodza w pgole sie nie usmiechaja i chowaja glowy w telefonyO tak,taki subtelny akcent ;-) haha
walczaca o szczescie
Hmmm... coś w tym może być :-)Noe wiem jakie macie doswiadczenia ale ja mam wrazenie ze ludzie ktorzy tam przychodza w pgole sie nie usmiechaja i chowaja glowy w telefony
Szczerze mówiąc to ja też zawsze siedzę z telefonem i forum.
Czy ktoś może powiedzieć jak liczy sie tygodnie ciazy po ivf??
gooossia17
Po pol toku już było znacznie lepiej. Ruch się poprawił itd, ale nie zwiększyła się ilość tych o prawidłowej budowie, ale parametry się poprawiły. Bierze do tej pory. Już bierze rok.A z ciekawości ile miesięcy brał?
Nam już po 3 miesiącach z hakiem była minimalna poprawa... Teraz leci już 5 miesiąc... Mam cichą nadzieję że teraz będzie już dobrze
walczaca o szczescie
Najważniejsze że są efekty u nas nie było poprawy po suplementach ani po hormonach... :-(
Po pol toku już było znacznie lepiej. Ruch się poprawił itd, ale nie zwiększyła się ilość tych o prawidłowej budowie, ale parametry się poprawiły. Bierze do tej pory. Już bierze rok.
No to rowniez mam nadzieje,ze piekne widoki zobaczysz. Oczywiscie wklejaj zdjecieTeż mam jutro wizyte, bedzie to mój 24dpt-pierwsze usg. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok Trzymam za Ciebie kciuki
reklama
Ktory to dzien po transferze?Dobra juz po wizycie widzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca
Podziel się: