Np koszulka z napisem baby boom [emoji5]A no właśnie :-) powinnyśmy zorganizować sobie jakiś znak charakterystyczny forum :-))
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja na pewno będę pobierała krew dwie godziny przed wizytą i wtedy nie wiem czy będzie ze mna m czekał to bliżej wizyty jeszcze ustalimy :-)No tak [emoji16] Ja na pewno bede sama. To w takim razie chwile przed gabinetem sie zobaczymy jak juz ustalimy jak sie rozpoznać [emoji16] A na spotkania w większym gronie przyjdzie czas - jak los pozwoli to moze na jakimś spacerze z naszymi Dzidziusiami, kiedys [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A spotkanie można zorganizować w warszawie nawet bez wizyt u lekarza :-)
Ja jestem za. Tylko może w czasie trochę spokojniejszym niż grudzień :-)
walczaca o szczescie
O tak,taki subtelny akcent ;-) hahaNp koszulka z napisem baby boom [emoji5]
Noe wiem jakie macie doswiadczenia ale ja mam wrazenie ze ludzie ktorzy tam przychodza w pgole sie nie usmiechaja i chowaja glowy w telefonyO tak,taki subtelny akcent ;-) haha
walczaca o szczescie
Hmmm... coś w tym może być :-)Noe wiem jakie macie doswiadczenia ale ja mam wrazenie ze ludzie ktorzy tam przychodza w pgole sie nie usmiechaja i chowaja glowy w telefony
Szczerze mówiąc to ja też zawsze siedzę z telefonem i forum.
Czy ktoś może powiedzieć jak liczy sie tygodnie ciazy po ivf??
gooossia17
Po pol toku już było znacznie lepiej. Ruch się poprawił itd, ale nie zwiększyła się ilość tych o prawidłowej budowie, ale parametry się poprawiły. Bierze do tej pory. Już bierze rok.A z ciekawości ile miesięcy brał?
Nam już po 3 miesiącach z hakiem była minimalna poprawa... Teraz leci już 5 miesiąc... Mam cichą nadzieję że teraz będzie już dobrze![]()
walczaca o szczescie
Najważniejsze że są efekty u nas nie było poprawy po suplementach ani po hormonach... :-(
Po pol toku już było znacznie lepiej. Ruch się poprawił itd, ale nie zwiększyła się ilość tych o prawidłowej budowie, ale parametry się poprawiły. Bierze do tej pory. Już bierze rok.![]()
No to rowniez mam nadzieje,ze piekne widoki zobaczysz. Oczywiscie wklejaj zdjecieTeż mam jutro wizyte, bedzie to mój 24dpt-pierwsze usg. Mam nadzieje, że wszystko będzie okTrzymam za Ciebie kciuki
![]()
reklama
Ktory to dzien po transferze?Dobra juz po wizyciewidzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca
![]()
Podziel się: