Oj tam oficjalne kółko i tak jest betowe także bety będziemy robić tak czy siak <3Trzymam za Was kciuki ;-) Ja się wyłamuję;-) poczekam do 13.12 na betę.
Życzę Wam dwóch grubych kresek na teście ;-)
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Ojoj, ale to jest normalne, ze tak się czuje? Kiedy drugi wlew?no dami daje rade .. po chemii 3 dni była tragedia a teraz zależy od dnia .. raz jest lepiej a raz leki nawet nie działaja ale mamy badzieje ze pomoże ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmy... A skoro zapladnialiscie pół na pół to w pierwszej kolejności zabieracie zarodki" męża "?
Przepraszam że tak dopytuje.... Ale jeszcze jedno pytanie.
Były jakieś znaczące różnice w rozwoju między tymi od M a od dawcy?
10 komórek-nm, 4 się zapłodniły, 2 x 8B zamrożone, 1 x 8A podana bez efektu, 1 się zatrzymała na 4A.
6 komorek-nd, 5 się zapłodniło, 2 x 8A zamrożone, 2 x blastka zamrożone, 1 się zatrzymała.
Różnica spora.
Teraz chyba spróbujemy te z nd.
Oj tam oficjalne kółko i tak jest betowe także bety będziemy robić tak czy siak <3
W pierwszej ciąży zrobiłam sikańca najdroższego najlepszego jaki był w aptece w 11dpt jedna kreska, zalałam się łzami, stres i rozczarowanie było ogromne. 14 dnia poszłam na bete bo musiałam a tam ciąza ;-)
Więc u mnie może on po prosu nie wyjść sikaniec ;-) więc ja grzecznie poczekam to terminu ;-)
Oczekiwanie2017
Dobra juz po wizycie widzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca
Bijące serduszko to marzenie, które u Ciebie już się spełniło. Wspaniale
asinka89
ja miałam hiperke tez jajniki 18cm musiałam odczekac 2 cykle ..zeby podejsc do criotransferu ..Dziewczyny które miały odroczony transfer przez hiperke - ile przeważnie się czeka z podejściem, jeden pełen cykl? Kiedyś już miałam odroczony ale ze czekaiśmy na wyniki badań genetycznych wtedy które się spóźniały No i to były moje pierwsze kroki w in vitro nie pamietam dokładnie. Z leków wykańczam dziś antybiotyk, mam dostinex do wykończenia - jakiez 7 dni i heparynę nie wiem na jak długo.A od wczoraj dostaje Orgametril 2x1 Przez 10 dni i odstawiłam przesterowane z estrofemem. Nic mi się starsze go nie dzieje, jajniki miały 10 cm, bylotroche płynu ale poza lekkim dyskomfortem przy schylaniu nic mi nie jest. Tylko jelita bola od tych wszystkich leków
Zastanawiam się kiedy pozwolą na transfer i obstawiam styczeń, a wy jak myślicie?
Spokojnie nawet tak nie pomyślałam jak będę miała odwagę to siknePewnie Ale wiesz ja nie chcę na Tobie wywierać presji jakbyś się miała zestresować niepotrzebnie. Ja wiem, że jakoś to psychicznie zniosę jakby był negatyw. Także jak się nie zdołujesz i będziesz wyznawać zasadę "sikańce-oszukańce" to dla zabawy mozemy siknac
asinka89
no mamy taka nadzieje oby sie sprawdziły twoje słowa.. a jak u Ciebie? bo czytałam troche ale nie wszystko ..Oj kochana jestem pewna że te bóle to tylko dlatego że choroba powoli się zmniejsza ...aby szybko minęły. Jestem pewna że będzie wszystko dobrze. Niedługo wygracie z rakiem i będziecie mogli znowu starać się o potomstwo :* :*
Cudnie...teraz grzecznie czekać pozostalo takimi informacjami dajecie nadzieję ze leczenie jednak się udaje :*Dobra juz po wizycie widzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca
reklama
asinka89
no tez mamy nadzieje ze wrocimy .. poki co czekamy na polepszenie sie damiego.. czasem jest ciezko ale trzeba byc silnym ..Tzrymajcie sie. Mam nadzieję że dami dojdzie szybko do siebie i wrócicie do walki! Kciuki za Was
Podziel się: