reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no mamy taka nadzieje oby sie sprawdziły twoje słowa.. a jak u Ciebie? bo czytałam troche ale nie wszystko ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie...jestem w zawieszeniu. Leki biorę ale sytuacja bardzo niepewna bo pecherzyk jest ale słaby przysrost bety. Lekarz każe czekać czy będzie serduszko...walczymy do końca, z minimalną nadzieją. Boję się prawdy...tej najgorszej ze puste jajo płodowe. Pozostała mi tylko nadzieja i modlitwa ze będzie dobrze. Chwilami szlach mnie trafia, że nic więcej zrobić nie mogę. Na dodatek okazało się ze moja siostra w ciąży, nawet termin porodu mialybysmy taki sam. Tylko że ja pragnę dziecka...a ona nie za bardzo, życie jest niesprawiedliwe i Ty wiesz o tym najlepiej...los bardzo okrutnie Was doświadczył ale my wszystkie tutaj wierzymy że będzie dobrze. Pozdrów męża :)

Ojoj, ale to jest normalne, ze tak się czuje? Kiedy drugi wlew?
tak moze po wlewach do tygodnia czuc sie fatalnie .. do szpitala ma jechac jesli zauwazy czerwona skore badz oczy lub bedzie zapalenie ktoregokolwiek organu.. no niestety to rowniez chemia .. no i organizm walczy z rakiem .. ale chociaz goraczka przeszła.. drugi wlew 15..

dziekujemy .. powiem Wam ze to tez daje nam siłe wasze wsparcie.. jestescie lepsze niz rodzina [emoji4]

Asiu - trzymam kciuki. Na tym forum jest wiele historii życia, a Wasza niewątpliwie zapada w pamięć. Wierzę że leczenie Damiego przyniesie pożądany rezultat i zaś jakiś czas wrócicie po cud którym jest dziecko.

Asiu - trzymam kciuki. Na tym forum jest wiele historii życia, a Wasza niewątpliwie zapada w pamięć. Wierzę że leczenie Damiego przyniesie pożądany rezultat i zaś jakiś czas wrócicie po cud którym jest dziecko.
dziekuje kochana .. czasem jak czytam jak martwicie sie o nas z jaka czułoscia to mam łzy w oczach bo nawet rodzina nie daje takiej troski jak wy .. jak dami wyzdrowieje musimy was wszystkie odwiedzic i podziekowac :)

U mnie...jestem w zawieszeniu. Leki biorę ale sytuacja bardzo niepewna bo pecherzyk jest ale słaby przysrost bety. Lekarz każe czekać czy będzie serduszko...walczymy do końca, z minimalną nadzieją. Boję się prawdy...tej najgorszej ze puste jajo płodowe. Pozostała mi tylko nadzieja i modlitwa ze będzie dobrze. Chwilami szlach mnie trafia, że nic więcej zrobić nie mogę. Na dodatek okazało się ze moja siostra w ciąży, nawet termin porodu mialybysmy taki sam. Tylko że ja pragnę dziecka...a ona nie za bardzo, życie jest niesprawiedliwe i Ty wiesz o tym najlepiej...los bardzo okrutnie Was doświadczył ale my wszystkie tutaj wierzymy że będzie dobrze. Pozdrów męża :)
pozdrowiony dami ...no wiekszosc dnia przesypia stad nie wchodzi na forum albo czasem czyta.. ojejku kochana bede sie modlic za ciebie .. kurcze mam nadzieje ze udaci sie zostawic kropka .. jejku ..no jest niesprawiedliwe ale trzeba walczyc i nie poddawac sie .. :) trzymam kciuki bardzo mocno

dziekuje kochana .. czasem jak czytam jak martwicie sie o nas z jaka czułoscia to mam łzy w oczach bo nawet rodzina nie daje takiej troski jak wy .. jak dami wyzdrowieje musimy was wszystkie odwiedzic i podziekowac :)

Zorganizujemy spotkanko[emoji16][emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po punkcji - jeszcze nic nie wiem o ilości i jakości komórek. Embriolog ma dzwonić za jakieś 2 H. Ja już 35 na karku więc od ilości będziemy decydować ile zapładniamy. Miałam mały krwotok przy punkcji, i Endo zmniejszyło się, więc transfer odroczony. Klinika ma polityke że trzymaja zarodki do 5 doby. Dodatkowo zdecydowaliśmy się na stały monitoring zarodków.

Do góry