reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no hehe trafnie to ujełas .. ale ciesze sie ze znalazłam to forum i odezwałam sie .. sam dami mowi ze zmieniłam sie i jestem silniejsza dzieki wam kochane :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja...mnie to forum dodaje siły do walki...i otrzymuje tyle zrozumienia ile potrzebuje :)

Dobra juz po wizycie:tak: widzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca:tak:
Pieknie kochana, gratulacje serduszka :) niech maluszek sie pieknie rozwija :)

Jestem po punkcji - jeszcze nic nie wiem o ilości i jakości komórek. Embriolog ma dzwonić za jakieś 2 H. Ja już 35 na karku więc od ilości będziemy decydować ile zapładniamy. Miałam mały krwotok przy punkcji, i Endo zmniejszyło się, więc transfer odroczony. Klinika ma polityke że trzymaja zarodki do 5 doby. Dodatkowo zdecydowaliśmy się na stały monitoring zarodków.

Trzymamy kciuki za mocne komórki ;-)

reklama
Do góry