reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przyzwyczaj się. Ja odkąd się udało nosze wkładki chigieniczne, ponieważ cały czas ze mnie wycieka :)
Polecam wkładki „large” z Lidla. Takie zwykle przeciekają po bokach a te są trochę chłonne i sprawdzają się super jak progesteron wycieka. Dla mnie stały się nieodłącznym elementem transferów

reklama
Dzien dobry wszystkim . Ja od 3 nie spie . I tak mniej wiecej od 3 dni. Rano juz noe wytrzymalam i zanim wstal moj K zrobilam to .... schowalam do szafki i... na dwoch testach sa dosc wyrazne 2 krechy. Po prostu nie moge na razie w to uwierzyc ze to sie dzieje .... ze cos sie udalo, cos ruszylo i zaskoczylo. :) rano ide na bete :) jestem taka szczesliwa , niech moc bedzie rpwniez z wami dziewczynki. Milego dnia :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No pięknie to teraz czekamy no potwierdzenie betą!!:-)

Mi dr Z. powiedziała ze to początek pięknej ciąży i od pierwszego spojrzenia na monitor było tylko piękny, piękny, piękne, piękna [emoji16][emoji4] Nic nie mówiła ze Dzidziuś za mały, wiec sie szczerze zdziwiłam Twoim wypisem o słowach lekarza, ze musi nadgonić. Łezki to tez w oczach były a na koniec sie wyprzytulalam z dr Z. [emoji16] Żal bedzie ja opuszczać ale nie wolno blokować pani dr, bo czeka do niej jeszcze cała kolejka „brzuszków” ktore tez sie chcą wzruszyć widząc serduszko. Czy wytrzymam do 21? Mam nadzieje. [emoji16] Oczywiście ciagle łapie schize ze moze jest cos nie tak i czy by nie biec jeszcze gdzies indziej, ale staram sie nie panikować i czekać do 21.12. No i w międzyczasie musze poszukać lekarza do prowadzenia ciąży. Jakby ktos miał jakieś sugestie, polecenia to czekam na priv [emoji16][emoji16]Miłego dnia, Dzielne Kobiety! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A który miałaś wczoraj dpt?? :-)

Kurcze my z mezem to planujemy tak pomału wszystko szykowac jak 3 miesiac sie skończy. Nie wiadomo jak będzie.... Ale myślę że trzeba pomalutku szykowac wszystko....

reklama
Do góry