to co mam robic? gdzies do lekarza sie wbijac? cos mi pomoze? 3 tygodnie po transferze?J
Mi w powtarzali i w szpitalu jak dzwoniłam i na pogotowiu jak poleciała mi krew.Kazde plamienie na czerwono konsultować a brązowe małe plemienia nie przejmować się za bardzo chyba że występuje z silnym bólem i jest obfite
reklama
Jak nie masz jak dzisiaj,
to lez plackiem,szkiety do gory i faszeruj sie prg.Ewentualnie wez no spe.Wiecej nie wymyslimy.
Trzymaj sie do jutra
dziekuje za rady
Agnieś191
Fanka BB :)
A dlaczego nie. Pierwsza wizyte mialam w 20dpt gdzie byl pecherzyk i zarodek. Wszystko sprawdzi idz po co ten stresto co mam robic? gdzies do lekarza sie wbijac? cos mi pomoze? 3 tygodnie po transferze?
L
Lily85
Gość
5 dniowyAle super ;D jeszcze raz gratulacje :* A ilu dniowy zarodek miałaś podany ?
gooossia17
A dzwoniłaś do swojego lekarza?dziewczyny krew jest ciemno brazowa
do niego dodzwonic sie ciezko.pisalam mu eska ale jeszcze nie odpisalA dzwoniłaś do swojego lekarza?
Oczekiwanie2017
Kochane!! Beta 50.21 mIU/ml, 8 dpt 5 dniowej blastocysty, czy to dobry wynik? czy moge sie juz (niesmialo) cieszyc?
Możesz . Gratulacje
reklama
Oczekiwanie2017
Dziewczyny ja nie spałam do 8-9 tygodnia kilka razy w nocy na sikanie wstawałam. Później usnąć nie mogłam. Teraz z kolei jako tako śpię, ale to tak na czuja bo się naczytałam, ze na prawym boku nie można spac bo żyła główna po tej stronie idzie i mam problem z ułożeniem. a w dzień nie potrafię spac.
To trochę mnie pocieszylas, bo myślałam że jakaś dziwna jestem
Podziel się: