filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@gosia321 A czy Ty przypadkiem kiedyś nie pisałaś że embrioglue może zakłócić wynik bety ???
Słuchaj zrób to co Ci podpowiada twoja intuicja.Strasznie panikowalam jak plamilam na brązowo w różnych etapach po transferze.Raz zadzwoniłam i powiedziałam co i jak.Powiedzieli mi że jak brązowo to nic żeby się nie martwić jak będzie czerwone żywa krew wtedy pogotowie[Ja jestem w Fr więc taka opcja żeby zbadali jak najszybciej].dziewczyny krew jest ciemno brazowa
Lekarz z Polski zadzwonil i jeszcze wiekszy mam chaos w glowie!!! On mowi ze moja beta jest niska i pecherzyk widzi ale to jest 5/6mm i to jest za malo. Ja mam bete 9,500 a on mowi ze oczekiwalby na tym etapie 30000! i pecherzyk 10mm ... zglupialam! to jest 21 dpt dwoch blastek!
Obserwujac to forum to nie pamietam aby ktos mial tak wysoka bete chyba ze to byly blizniaki, nie wiem co myslec? Jakie byly Wasze pecherzyki i bety na tym etapie????
Cholera chyba zwariuje!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mój pęcherzyk 27dpt miał 10 mm co do wartości to jakieś głupoty gada bo to nie ma znaczenia takiego jak przyrost u każdego te wartości w danym okresie są inne . Ja nie wiem ale masz jakiś dziwnych tych lekarzy . Tu nie chodzi o robienie ci nadziei ale o rzeczowe odpowiedzi . Jak dla mnie tylko czas i powtórka badań . Tu nie ma co wróżyć z fusów . Trzeba sprawdzić przyrost i zrobić Usg. Ja miałam krwawienia w 5 tyg ale było ciemno brązowe a później miałam w 9 tyg potężny krwotok ze skrzepami i trwał kilka dni później czyścił się na brązowo . Nie miałam w ogóle boleści brzucha. Wylane łzy myśli o najgorszym a styczniu nasze dziecko będzie już z nami . Nie zazdroszczę emocji bo są okropne i nie istotne czy ma się już dziecko czy nie . To się dzieje w nas i jest to przeżycie za każdym razem ogromne .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko :-) widzialam ze juz Ci dziewczyny odpowiedzialy :-)Walcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam
@JoannaRak wg mnie, ale nie jestem lekarzem, u Ciebie jest to 6 tydzień (21 dpt =3 tygodnie + 2 tygodnie + 5 dni blastka)