meg86
Fanka BB :)
Super. Gratuluję kochana. Tak czułam że teraz Ci się uda5 tydz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Gratuluję kochana. Tak czułam że teraz Ci się uda5 tydz
Wiem doskonale jak się czujesz. I większość z nas doskonale Cię teraz rozumie! A który jesteś dpt dziś?Ja wierzę w niego naprawdę nawet mój m powiedział że całkiem inaczej się zachowuje niż po 1 procedurze w Białymstoku twierdzi że za bardzo chciałam... A teraz tak wiecie no czuje się tak inaczej i ciężko mi wam to opisac.. ok czuje się już jak na okres i ogólnie powinien przyjść 10.12 więc przecież bóle okresowe nic nie mówią na 100% więc wcale się tym nie przejmuje...
Tylko myślałam że to będzie rodzeństwo dla mojego maluszka(
Ooo kur... nic co tu napisze nie bedzie na miejscu tule mocno kochana. Tak mi strasznie przykroKochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Daje sobie spokoj juz na zawsze!!! Dziekuje za wsparcie. Rozlaczam sie [emoji45]
Powodzenia!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jeslu bedzie trzeba to pojade do mamy i mi poda bo jest pielegniarka, tylko kawalek do niej mam ale to nic, do lodzi mialam dalej nad heparyna to sie tylko zastanawialam jak doktorka przycisnac, zeby mi dal, a tu prosze, od razu zgoda - tylko szkoda, ze wczesniej tego nie zrobil. A encortonu nie tkne. Chyba, ze ktos wyraznie mi zaleci ale wole sie finansowo zrujnowac niz to lykac. Po prostu przed niczym nie mam oporow a tu ewidentnie mozg mi mowi NIE... dopytam jeszcze tej nowej dr... wg gina one tez burdelu nie robia, tylko sie je "wysikuje".Asik na Doz.pl za trzy flaszki intralipidu dałam ok 90zl a w klinice nie wzięli ode mnie ani grosza za podanie . Jeśli masz znajoma pielęgniarkę to wystarczy wymieszać to solą fizjologiczna i podać dożylnie ok 2h jeden wlew . To jest jak odżywka dla organizmu wiec pod kontrola nie trzeba być . Ja brałam dwa tygodnie przed transferem w dniu transferu i 4tyg po transferze . Clexan i Acard to podstawa wiec tu się nie zastanawiaj 5 minut . Co do reszty nie wiem ale ja bym może przed szczepieniami spróbowała na zestawianie encorton +intralipid +clexan+Acard+ Luteina +estrofen+duphaston .Myśle ze to zrobi najmniejszy burdel w organizmie i finansowo tez nie dobije . Ale to oczywiście tylko Twoja decyzja ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Transfer byl w piątek więc dziś 3 dzień.. tak? Dobrze liczę ? A czemu pytasz ?Wiem doskonale jak się czujesz. I większość z nas doskonale Cię teraz rozumie! A który jesteś dpt dziś?
A dlaczego jesteś tak negatywnie do encortonu nastawiona?? ;-)Jeslu bedzie trzeba to pojade do mamy i mi poda bo jest pielegniarka, tylko kawalek do niej mam ale to nic, do lodzi mialam dalej nad heparyna to sie tylko zastanawialam jak doktorka przycisnac, zeby mi dal, a tu prosze, od razu zgoda - tylko szkoda, ze wczesniej tego nie zrobil. A encortonu nie tkne. Chyba, ze ktos wyraznie mi zaleci ale wole sie finansowo zrujnowac niz to lykac. Po prostu przed niczym nie mam oporow a tu ewidentnie mozg mi mowi NIE... dopytam jeszcze tej nowej dr... wg gina one tez burdelu nie robia, tylko sie je "wysikuje".
Niestety nie mam już nie płacze . . Leżę i myślę trochę.. Tak się zastanawiam jak to bedzie.. I wiem że nie mogę się teraz denerwować ale mam teraz 100mysli na sekundę@zylwia tak mi przykro. Ale Twoj Kropek ma teraz najlepsze warunki do rozwoju. Wierz w niego. Musi sie udac. Co do rodzenstwa nie mysl teraz o tym. Nie wiesz co zycie przyniesie. Najwazniejsze zeby Kropek zostal z Toba na 9 miesiecy. Masz moze relanium? Albo chociaz melise? Sprobuj sie uspokoic. Jesteśmy z Toba.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak po prostu... tak 3 dptTransfer byl w piątek więc dziś 3 dzień.. tak? Dobrze liczę ? A czemu pytasz ?