reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
w miesiacu sa dwa wlewy ubezpieczeni jestesmy w niemczech ...jesli bysmy chcieli sie leczyc w pl nie płaci za to ubezpieczenie niemieckie pomimo tego ze jestesmy w eu. no daje bardzo duza skutecznosc.. pozdrowie go od was .. badania stwierdzajace czy lek działa zrobią dopiero po 3 miesiacach.. jesli chodzi o stan damiego teraz jest bardzo zły nowotwor dalej sierozprzestrzena .. watroby zywej zostało naprawde mało .. płuca tez bardzo zaatakowane .. markery nowotworowe miesiac temu wynik 1300 teraz po miesiacu bez terapii 2500 stad te bole woda w brzuchu i twarda watroba ! do goz jest juz tak duzy ze mozna go wyczuc palcami :(... mamy nadzieje ze ten lek pomorze i wszystko sie cofnie .. dami jest w domu wczoraj go wypuscili niestety wlewow nie moga robic stacjonarnie tylko ambulatoryjnie .. infekcja jest z powodu guza ktory uciska inne narzady..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pier**** 20.000 za jeden worek?
Tego, kto ustalił taką cenę powinni na drzewie za jaja powiesić :wściekła/y:

Kochana przyrost raczej miesci sie w normie. Robilas o tej samej porze? W tym samym labo?
W tej samej przychodni (chyba wysylaja w to samo miejsce) :-) godziny inne niedziele o 11 a wczoraj o 16..
Mój gin mowil ze mam juz nie sprawdzamy.. Ze dobrze ze rosnie... Ze isc w poniedzialek na usg... Nie za wczesnie? Tj. Transfer byl 15tego 5dniowej blastusi.
Tylko po 5 latach staran, drugie In vitro... A tak sie boje ze szok... Plakac mi sie chce na sama mysl ze cos moze pojdzie nie tak

Dziewczyny, nie wytrzymałam - poszłam dziś do lekarza (poza klinika), bo objawów praktycznie nie mam i dla własnego spokoju musiałam sprawdzić czy wszystko ok. Z dzidzia wszystko dobrze, rozmiar i wiek ciąży się pokrywają. Ale ułożona jest w takim miejscu, że zalecany jest bardzo oszczedzajacy tryb życia. A więc teraz leżę i pachne :)
Super, ze dzidzia dobrze sie rozwija :) czekamy na serduszko :)

W tej samej przychodni (chyba wysylaja w to samo miejsce) :-) godziny inne niedziele o 11 a wczoraj o 16..
Mój gin mowil ze mam juz nie sprawdzamy.. Ze dobrze ze rosnie... Ze isc w poniedzialek na usg... Nie za wczesnie? Tj. Transfer byl 15tego 5dniowej blastusi.
Tylko po 5 latach staran, drugie In vitro... A tak sie boje ze szok... Plakac mi sie chce na sama mysl ze cos moze pojdzie nie tak

Procentowo przyrost mieści się w normie :). Ja lubię korzystać z kalkulatorów w internecie, fajnie same wyliczaja za nas procentowy przyrost. Np.na bellybestfriends jest fajny, wpisujesz godziny, wyniki bety, itp.
Ja też miałam transfer 15tego i dziś poszłam sama z siebie na wizytę.

reklama
Do góry