DziękujęSpoko, rozumiem Cie. Śr.GS - 5,41mm.
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Kochana to dbaj o Was. Kladz sie i niech M o Ciebie dba,a jak wyjedzie i bedziesz potrzebowala pomocy to polecam sie!!:-)
Tak, klade sie klade. Dzieki za chec niesienia pomocy (to forum jednak fajna rzecz :-). Mamę mam blisko więc pewnie głównie u Niej będę przebywała.
walczaca o szczescie
To dobrze ze masz mame pod ręką:-))Tak, klade sie klade. Dzieki za chec niesienia pomocy (to forum jednak fajna rzecz :-). Mamę mam blisko więc pewnie głównie u Niej będę przebywała.
Oo właśnie że ja nie pomyślałam żeby naciągnąć na torebkę ale w sumie wczoraj kupiłam sobie sama i dziś gdyby pewnie nie transfer to bym miała kazanie że która to z kolei już hihi i to jeszcze małpa wypadła z szafy jak mąż kurtkę wyciągał
No co Ty nie było śniegu ?? Trzeba było pisać to bym Ci piękne foty wysłała
Ja tydzień temu zamówiłam pakę na zalando i dziś kurier przywiózł ją do mojej mamy do pracy. Chłop chuchro a paka tak duża, że ledwo go było zza niej widać. Zasapany postawił ją koło biurka i stwierdził że nigdy tak dużej nie niósł, na co moja mama "to niech się pan przygotuje na powtórkę, bo jak znam moją córkę to cała pójdzie do zwrotu". Chlop mało nie kopyrtnął.
1985Iwonka
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jak to z ta beta? 96 w niedziele a w czwartek (tzn wczoraj) 285 nie za malo?!To dobrze ze masz mame pod ręką:-))
Dziewczyny jak grudzień wygląda pod względem betowania? Listopad obstawiony był jak sto pięćdziesiąt. Kto ma dyżur w grudniu?
Ja w poniedziałek. Trzymajcie kciuki
1985Iwonka
Zaciekawiona BB
No ja tu pisze I cos niewidoczna jestem dla WasJa w poniedziałek. Trzymajcie kciuki
U mnie 96 beta w niedziele, a wczoraj (czwartek) 285 nie za malo?
dżoasia
Kochana przyrost raczej miesci sie w normie. Robilas o tej samej porze? W tym samym labo?Dziewczyny jak to z ta beta? 96 w niedziele a w czwartek (tzn wczoraj) 285 nie za malo?!
Ale się uśmiałam masakra hahahaha i jak z tego zalando? Spoko? nigdy się nie odważyłam zamówićJa tydzień temu zamówiłam pakę na zalando i dziś kurier przywiózł ją do mojej mamy do pracy. Chłop chuchro a paka tak duża, że ledwo go było zza niej widać. Zasapany postawił ją koło biurka i stwierdził że nigdy tak dużej nie niósł, na co moja mama "to niech się pan przygotuje na powtórkę, bo jak znam moją córkę to cała pójdzie do zwrotu". Chlop mało nie kopyrtnął.
reklama
Aguleczka29
no u mnie też w zasadzie początek,bo dopiero zaczoł się 9 tydzień.kurcze aż się boje,U mnie to dopiero początek dlatego to takie ważne, żeby o to dbać.
Podziel się: