reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję, nie narzekam. Dobrze że w sobotę ładna pogoda była i poszłam na spacer bo bym odleżyny dostała ;)
Coś czasem zakłuje ale to może jeszcze po punkcji. Od wczoraj czasem boli tak okresowo. Niestety nie czuję takiego rozciągania jak to było przy udanej próbie i trochę mnie to martwi:(
No ale...pożyjemy zobaczymy. Może w piątek skoczę na betę:)
Ja żadnego rozciągania nie czułam a się udało :)

Zamienić. W piątek będzie dopiero 8dpt więc nic nie będę wiedzieć - w takiej sytuacji wizyta jest bez sensu. A kiedy powinnaś mieć ten wynik?
I tak w ogóle orientowałaś się czy można telefonicznie z nim konsultować wyniki.
Bo jechać taki kawał żeby się dowiedzieć, że mam przyjechać znów na szczepienia to mi się nie uśmiecha. Wolałabym jechać już w konkretnym celu.
Teoretycznie maja jeszcze jakies 2 tygodnie, ale na cba tez mialam tyle czekac a wynik byl juz w czwartek. Noe mam pojeci jak z konsultacjami tel bo jeszcze nie pytalam, ja na 2 wizyte chcialabym jechac osoboscie i dokladnie omowic wyniki i to leczenie ktore mialam oraz plan dzialania na teraz:) jak tylko bede moec wynik to dam co znac. Chyba ze znajdziesz kogos innego ale pewniaka to poczekam na swoja kolej:)

Zamienić. W piątek będzie dopiero 8dpt więc nic nie będę wiedzieć - w takiej sytuacji wizyta jest bez sensu. A kiedy powinnaś mieć ten wynik?
I tak w ogóle orientowałaś się czy można telefonicznie z nim konsultować wyniki.
Bo jechać taki kawał żeby się dowiedzieć, że mam przyjechać znów na szczepienia to mi się nie uśmiecha. Wolałabym jechać już w konkretnym celu.
A czemu nie skontaktujesz sie z nim mailowo? Jak chcesz to na priv wyśle ci jego.maila

A i nie ma konsukacji telefonicznych

reklama
Pytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.
Z tego co kiedys podslyszalam u mojego gin to leki bierze sie 6 tygodni po transferze. Wiec radzilabym ci zajsc po recepte. Ja jsk mialan biochemiczna to bralam wszystkie leki przez 4 tygodnie pt a jak beta zaczela spadac to kazalu odstawic

Do góry