Weronika63
Fanka BB :)
Pytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja żadnego rozciągania nie czułam a się udałoDziękuję, nie narzekam. Dobrze że w sobotę ładna pogoda była i poszłam na spacer bo bym odleżyny dostała
Coś czasem zakłuje ale to może jeszcze po punkcji. Od wczoraj czasem boli tak okresowo. Niestety nie czuję takiego rozciągania jak to było przy udanej próbie i trochę mnie to martwi
No ale...pożyjemy zobaczymy. Może w piątek skoczę na betę
Ja biorę do teraz dopochwowo Luteine, jestem w 11 tc.Pytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.
Ja 11tc i biorę nadal musisz brać raczejPytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.
Teoretycznie maja jeszcze jakies 2 tygodnie, ale na cba tez mialam tyle czekac a wynik byl juz w czwartek. Noe mam pojeci jak z konsultacjami tel bo jeszcze nie pytalam, ja na 2 wizyte chcialabym jechac osoboscie i dokladnie omowic wyniki i to leczenie ktore mialam oraz plan dzialania na teraz jak tylko bede moec wynik to dam co znac. Chyba ze znajdziesz kogos innego ale pewniaka to poczekam na swoja kolejZamienić. W piątek będzie dopiero 8dpt więc nic nie będę wiedzieć - w takiej sytuacji wizyta jest bez sensu. A kiedy powinnaś mieć ten wynik?
I tak w ogóle orientowałaś się czy można telefonicznie z nim konsultować wyniki.
Bo jechać taki kawał żeby się dowiedzieć, że mam przyjechać znów na szczepienia to mi się nie uśmiecha. Wolałabym jechać już w konkretnym celu.
Koniecznie lec.do lekarza!!! Spadek progesteronu grozi poronieniem...Pytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.
A czemu nie skontaktujesz sie z nim mailowo? Jak chcesz to na priv wyśle ci jego.mailaZamienić. W piątek będzie dopiero 8dpt więc nic nie będę wiedzieć - w takiej sytuacji wizyta jest bez sensu. A kiedy powinnaś mieć ten wynik?
I tak w ogóle orientowałaś się czy można telefonicznie z nim konsultować wyniki.
Bo jechać taki kawał żeby się dowiedzieć, że mam przyjechać znów na szczepienia to mi się nie uśmiecha. Wolałabym jechać już w konkretnym celu.
A i nie ma konsukacji telefonicznychZamienić. W piątek będzie dopiero 8dpt więc nic nie będę wiedzieć - w takiej sytuacji wizyta jest bez sensu. A kiedy powinnaś mieć ten wynik?
Do 12 tygodnia ciazyPytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.
Z tego co kiedys podslyszalam u mojego gin to leki bierze sie 6 tygodni po transferze. Wiec radzilabym ci zajsc po recepte. Ja jsk mialan biochemiczna to bralam wszystkie leki przez 4 tygodnie pt a jak beta zaczela spadac to kazalu odstawicPytanko mam. Jak dlugo po wyniku bety bralyscie progesteron? Mi dzis mija 14dpt i wczoraj mi sie skonczyly tabletki progesteronu.