reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć, miłego dnia życzę. Jadę dzisiaj na betę. Umrę ze stresu,to pewne. Wątpię, że się uda. Zrobiłam dzisiaj dwa różne sikacze. Bez efektu. :( dzisiaj 11dpt 3 dniowych zarodków. Powinno coś wyjść. Cokolwiek. Testy rzekomo mega czułe - przy wartościach bety 10 a drugi 25. Tak więc chyba klapa. Od dwóch dni płaczę nad swoim losem.
Powodzenia kochana! Ja dziś też betuje. Jeszcze nie skreślaj swoich szans!

reklama
Dziewczyny powodzenia dzis, kciuki za punkcje, bety i @marg88 myślami jestem z Toba!
@Iskra_82 jak ci idzie lezenie i pachnienie?:D jak sie w ogole czujesz?
@asinka89 :* @dami :*
Wszystkim miłego dzionka:)

Dziękuję, nie narzekam. Dobrze że w sobotę ładna pogoda była i poszłam na spacer bo bym odleżyny dostała ;)
Coś czasem zakłuje ale to może jeszcze po punkcji. Od wczoraj czasem boli tak okresowo. Niestety nie czuję takiego rozciągania jak to było przy udanej próbie i trochę mnie to martwi:(
No ale...pożyjemy zobaczymy. Może w piątek skoczę na betę:)

Dziękuję, nie narzekam. Dobrze że w sobotę ładna pogoda była i poszłam na spacer bo bym odleżyny dostała ;)
Coś czasem zakłuje ale to może jeszcze po punkcji. Od wczoraj czasem boli tak okresowo. Niestety nie czuję takiego rozciągania jak to było przy udanej próbie i trochę mnie to martwi:(
No ale...pożyjemy zobaczymy. Może w piątek skoczę na betę:)
Na rozciaganie chyba za wczesnie:) poza tym po punkcji pewnie calkiem imaczej sie tez czujesz. Ja mam nadzieje ze teraz bedzie tylko dobrze;*

A u mnie spokojny weekend, jestem mega napuchnieta. Wygladam jak w 4 miesiacu, tez Wam sie tak zatrzymuje woda???
Caly czas stres przed wizyta do toalety ... ale musi sie to w koncu skonczyc!!! Jutro lece sprawdzic TSH i bete :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja tak wyglądałam. Tylko nie kojarzę czy teraz miałaś punkcję? Mi to zeszło gdzieś tak około 7-8 tygodnia :)

To nic nikomu nie mow! ;) Kochana ja jeszcze czekam na wynik jednego badania i jesli tylko bede go miala to z checia poprosze!! A ty juz nie bedziesz szla czy chcesz sie zamienic?:)

Zamienić. W piątek będzie dopiero 8dpt więc nic nie będę wiedzieć - w takiej sytuacji wizyta jest bez sensu. A kiedy powinnaś mieć ten wynik?
I tak w ogóle orientowałaś się czy można telefonicznie z nim konsultować wyniki.
Bo jechać taki kawał żeby się dowiedzieć, że mam przyjechać znów na szczepienia to mi się nie uśmiecha. Wolałabym jechać już w konkretnym celu.

reklama
Skoro juz nie spie to sie poudzielam :-) dziewczyny powiedzcie mi kiedy mowilyscie w pracy?? Ja narazie nie jestem na l4 i moj szef nic nie wie, praca nie wydaje mi sie na tyle ciezka zebym musiała być na l4 poki sie dobrze czuje ale chcialabm moc pracowac na mniejszych obrotach...i nie wiem czy gadac z nim juz czy czekac do usg...
Ja powiem tak. U mnie moja szefowa wiedziała. Ja jestem od początku na zwolnieniu choć do 7 tygodnia nikt oprócz niej nie wiedział i nawet na zwolnieniu nie miałam zaznaczonego kodu B. Jestem od początku, ponieważ miałam lekka hiperke po punkcji. Jak już po usg zobaczyłam serduszko to powiedziałam, ale do pracy nie wróciłam. Możesz szefowi powiedzieć tylko nie wiem ile on wie i ile zrozumie. :)

Do góry