hej. Chyba lepiej z podpaską. Mnie też czeka powtorka z września.. Już sie boję jak odstawie leki...Hej dziewczyny, czy sa jakies przeciwskazania do uzywania tamponow podczas poronienia? Przez pierwsze dwa dni skrzepy i resztki leku dopochwowego sie juz usunely i chyba teraz bedzie juz zwykla@. Co sadzicie?
reklama
Masz racje. Z tego co czytam nigdy nie ma zlotego przepisu na sukces.Ooo to prawie zestaw jak u mnie, mialam
Gonapeptyl 1/2amp
Menopour 50
Gonal F 100
Estradiol w 10 dniu stymulacji ponad 3000
I jak już wielokrotnie pisałam wyszły jajka ****$o$we. Więc myślę, że wszystko jest magią i nie ma co się przejmować na zapas.
A czy badali Cie moze w kierunku endometriozy?
Bo to jest jedna z przyczyn beznadziejnych komorek... endomenda wzera sie w jajniki, obniza amh a do tego wplywa toksycznie na jakos komorek.
Nieszczesliwa posiadaczka tej choroby jestem ja. Rowniez kolezanka ktora tez choruje, nie mogla uzyskac zarodkow z komorek, a MoKa ktora nas juz opuscila tez miala zrosty i rowniez kijowizna w kwestii odpowiedzi na stymulacje.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Fanka BB :)
Bywa ciężko, synek sporo ulewa wiec staramy się z tym walczyć. Szykujemy się do szczepienia i aż się boje pomyśleć jak to zniosą [emoji21]Anetka a co tam U Was? Jak dzieciaczki? Matko jak ten czas leci, już dwa miesiące sa na świecie. Jak dajecie sobie radę?
Na szczęście maluszki są zdrowe. Faktycznie, czas bardzo szybko leci. Pamiętam dzień transferu jakby to było wczoraj, tak wyglądał 7.02.2017 z hotelowego okna :
A tu już skończone 8 tygodni
Wczoraj zapowiedzialam dzieciom, że jak będą tak szybko rosły to mama się pogniewa [emoji21] i żeby zaczarowac rzeczywistość ubiore je w pampersy rozmiar 0 [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
anetka303
Bywa wesoło [emoji6] na fb wstawię Wam filmik jak maluszki dają mi popalić [emoji23]Ooo mamusia się odezwał a jak tam.twoje brzdące opowiadaj
Mala844
Zaangażowana w BB
Witam wszystkich i gratuluję super wyników. Mnie w poniedziałek czeka punkcja i w czwartek transfer. Estradiol na dzień wczorajszy 5000 pmol. Także stres jest jak cholipcia. Ale jestem dobrej myśli i pozytywnie nastawiona. To moje pierwsze podejście.
dżoasia
I gdzie jest ta roznica w wadze malychow? Bo ja nie mam pojecia who jest who???Bywa ciężko, synek sporo ulewa wiec staramy się z tym walczyć. Szykujemy się do szczepienia i aż się boje pomyśleć jak to zniosą [emoji21]
Na szczęście maluszki są zdrowe. Faktycznie, czas bardzo szybko leci. Pamiętam dzień transferu jakby to było wczoraj, tak wyglądał 7.02.2017 z hotelowego okna :
Wczoraj zapowiedzialam dzieciom, że jak będą tak szybko rosły to mama się pogniewa [emoji21] i żeby zaczarowac rzeczywistość ubiore je w pampersy rozmiar 0 [emoji23][emoji23][emoji23]
Oczekiwanie2017
Bywa ciężko, synek sporo ulewa wiec staramy się z tym walczyć. Szykujemy się do szczepienia i aż się boje pomyśleć jak to zniosą [emoji21]
Slicznosci, piękności, cudowności
Mala844
Zaangażowana w BB
Cudne brzdące. Gratulacje i niech zdrowo się chowająBywa wesoło [emoji6] na fb wstawię Wam filmik jak maluszki dają mi popalić [emoji23]
dżoasia
Witamy, estradiol dosc wysoki, zapowiada sie niezle jajobranie, mam racje? a gdzie sie leczycie i jakie wskazanie u was do ifv? Trzymam kciuki za udany pierwszy razWitam wszystkich i gratuluję super wyników. Mnie w poniedziałek czeka punkcja i w czwartek transfer. Estradiol na dzień wczorajszy 5000 pmol. Także stres jest jak cholipcia. Ale jestem dobrej myśli i pozytywnie nastawiona. To moje pierwsze podejście.
reklama
Mala844
Zaangażowana w BB
Owszem jajobranie będzie dość obfite. Leczymy się w invimed Gdynia. Wskazania słabe plemniczki.Witamy, estradiol dosc wysoki, zapowiada sie niezle jajobranie, mam racje? a gdzie sie leczycie i jakie wskazanie u was do ifv? Trzymam kciuki za udany pierwszy raz
Podziel się: