reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, czy sa jakies przeciwskazania do uzywania tamponow podczas poronienia? Przez pierwsze dwa dni skrzepy i resztki leku dopochwowego sie juz usunely i chyba teraz bedzie juz zwykla@. Co sadzicie?
hej. Chyba lepiej z podpaską. Mnie też czeka powtorka z września.. Już sie boję jak odstawie leki...

reklama
Ooo to prawie zestaw jak u mnie, mialam
Gonapeptyl 1/2amp
Menopour 50
Gonal F 100
Estradiol w 10 dniu stymulacji ponad 3000
I jak już wielokrotnie pisałam ;) wyszły jajka ****$o$we. Więc myślę, że wszystko jest magią :rolleyes: i nie ma co się przejmować na zapas.
Masz racje. Z tego co czytam nigdy nie ma zlotego przepisu na sukces.
A czy badali Cie moze w kierunku endometriozy?
Bo to jest jedna z przyczyn beznadziejnych komorek... endomenda wzera sie w jajniki, obniza amh a do tego wplywa toksycznie na jakos komorek.
Nieszczesliwa posiadaczka tej choroby jestem ja. Rowniez kolezanka ktora tez choruje, nie mogla uzyskac zarodkow z komorek, a MoKa ktora nas juz opuscila tez miala zrosty i rowniez kijowizna w kwestii odpowiedzi na stymulacje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka a co tam U Was? Jak dzieciaczki? Matko jak ten czas leci, już dwa miesiące sa na świecie. Jak dajecie sobie radę?
Bywa ciężko, synek sporo ulewa wiec staramy się z tym walczyć. Szykujemy się do szczepienia i aż się boje pomyśleć jak to zniosą [emoji21]
Na szczęście maluszki są zdrowe. Faktycznie, czas bardzo szybko leci. Pamiętam dzień transferu jakby to było wczoraj, tak wyglądał 7.02.2017 z hotelowego okna :
1511633686-5398a1de7b280ff4-aaaaaa.jpeg

A tu już skończone 8 tygodni
1511633736-55a4772ffc7cd850-aaaaaa.jpeg

Wczoraj zapowiedzialam dzieciom, że jak będą tak szybko rosły to mama się pogniewa [emoji21] i żeby zaczarowac rzeczywistość ubiore je w pampersy rozmiar 0 [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Witam wszystkich i gratuluję super wyników. Mnie w poniedziałek czeka punkcja i w czwartek transfer. Estradiol na dzień wczorajszy 5000 pmol. Także stres jest jak cholipcia. Ale jestem dobrej myśli i pozytywnie nastawiona. To moje pierwsze podejście.

Bywa ciężko, synek sporo ulewa wiec staramy się z tym walczyć. Szykujemy się do szczepienia i aż się boje pomyśleć jak to zniosą [emoji21]
Na szczęście maluszki są zdrowe. Faktycznie, czas bardzo szybko leci. Pamiętam dzień transferu jakby to było wczoraj, tak wyglądał 7.02.2017 z hotelowego okna :

Wczoraj zapowiedzialam dzieciom, że jak będą tak szybko rosły to mama się pogniewa [emoji21] i żeby zaczarowac rzeczywistość ubiore je w pampersy rozmiar 0 [emoji23][emoji23][emoji23]

I gdzie jest ta roznica w wadze malychow? Bo ja nie mam pojecia who jest who??? ;)

Slicznosci, piękności, cudowności :)

Witam wszystkich i gratuluję super wyników. Mnie w poniedziałek czeka punkcja i w czwartek transfer. Estradiol na dzień wczorajszy 5000 pmol. Także stres jest jak cholipcia. Ale jestem dobrej myśli i pozytywnie nastawiona. To moje pierwsze podejście.
Witamy, estradiol dosc wysoki, zapowiada sie niezle jajobranie, mam racje? ;) a gdzie sie leczycie i jakie wskazanie u was do ifv? Trzymam kciuki za udany pierwszy raz:)

reklama
Do góry