reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piotrek po lewej a Ola rzecz jasna z prawej. Różnica w kg się utrzymuje ok 900 g ale im większe są dzieci tym mniej zauważalna ona jest[emoji1] i całe szczęście. Kiedyś Piotruś nadgoni a na razie musi się pogodzić z myślą że siostra będzie wiodła prym

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
cudownie czytać takie wieści, grunt, że zdrowo rosną :* dajecie nadzieję dla nas wciąż czekających na swoją kolej :)

Dziewczyny we wtorek punkcja i moje pytanie czy mogę lyknac Gripex Max na noc? 2 tabletki? Bo coś mnie rozbierać zaczyna :(
bardzo źle się czujesz? może najpierw jakieś domowe sposoby? cytryna, miód, imbir czosnek i te sprawy, żurawina jest też bardzo dobra na przeziębienia, ostatnio w bierdo nawet kupiłam sok 100% - kwaśny jak nie wiem ale do herbatki super :)

bardzo źle się czujesz? może najpierw jakieś domowe sposoby? cytryna, miód, imbir czosnek i te sprawy, żurawina jest też bardzo dobra na przeziębienia, ostatnio w bierdo nawet kupiłam sok 100% - kwaśny jak nie wiem ale do herbatki super :)
Znaczy się gluty mam :D A ogólnie to ok głowa boli ale to z niewyspania:D to co ,radzisz domowe sposoby ?;P A już myślałam że mogę lyknac:D

Pytanie do dziewczyn po nieudanym transferze... Występowały u Was mdłości?to przez progesteron? Ja nie wyrabiam już nie dość że rycze cały dzień to jeszcze te mdłości....
Przez progesteron przy 2 procedurze też tak miałem i po negatywnej becie utrzymywali się to jeszcze przez tydzień. Nie mogłam do lodówki podejść bo wszystko mi w niej smierdzialo

reklama
Do góry