reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I gdzie jest ta roznica w wadze malychow? Bo ja nie mam pojecia who jest who??? ;)
Piotrek po lewej a Ola rzecz jasna z prawej. Różnica w kg się utrzymuje ok 900 g ale im większe są dzieci tym mniej zauważalna ona jest[emoji1] i całe szczęście. Kiedyś Piotruś nadgoni a na razie musi się pogodzić z myślą że siostra będzie wiodła prym

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Za Was też mocne kciuki, odpocznijcie i wracajcie z nowymi siłami. Czekamy tu na Was i dobre wieści cały czas. Tyle macie wsparcia (na forum również), że musicie uwierzyć, że wszystko ułoży się dobrze.
no mamy nadzieje widzimy zbiórke i komentarze jestesmy pełni nadzieji ze sie uda.. dziekujemy wam za wsparcie bo dzieki wam mamy jeszcze iskierke nadzieji..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich i gratuluję super wyników. Mnie w poniedziałek czeka punkcja i w czwartek transfer. Estradiol na dzień wczorajszy 5000 pmol. Także stres jest jak cholipcia. Ale jestem dobrej myśli i pozytywnie nastawiona. To moje pierwsze podejście.
Czesc witaj.
Ja tez jestem w trakcie pierwszego razu. Punkcja gdzies w czwartek. Tylko ze u mnie jajozbiory raczej niskie. Estradiol 380...
Szlas krotkim protokolem?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bywa ciężko, synek sporo ulewa wiec staramy się z tym walczyć. Szykujemy się do szczepienia i aż się boje pomyśleć jak to zniosą [emoji21]
Na szczęście maluszki są zdrowe. Faktycznie, czas bardzo szybko leci. Pamiętam dzień transferu jakby to było wczoraj, tak wyglądał 7.02.2017 z hotelowego okna :
1511633686-5398a1de7b280ff4-aaaaaa.jpeg

A tu już skończone 8 tygodni
1511633736-55a4772ffc7cd850-aaaaaa.jpeg

Wczoraj zapowiedzialam dzieciom, że jak będą tak szybko rosły to mama się pogniewa [emoji21] i żeby zaczarowac rzeczywistość ubiore je w pampersy rozmiar 0 [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Ale słodziaki kochane,ja już nie mogę się doczekać naszego malenkiego cudu.a tu dopiero 8 tc.

reklama
Witam wszystkich i gratuluję super wyników. Mnie w poniedziałek czeka punkcja i w czwartek transfer. Estradiol na dzień wczorajszy 5000 pmol. Także stres jest jak cholipcia. Ale jestem dobrej myśli i pozytywnie nastawiona. To moje pierwsze podejście.

Witaj :). Estradiol spory to może i sporo jajek z których potem będą piękne zarodki. Mam nadzieję, że tak będzie i szybko uda Ci się pochwalić pozytywną beta :)

Do góry