reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo Ci dziękuję, Najgorzej to jest teraz, jutro wracam do pracy to będę myśleć mniej... Do sraran wracam w grudniu przed okresem mam sie zgłosić. poki co małą w to mam wiarę... zastanawiam się tylko czy warto w kolejnym transferze użyć 2 zarodków czy zostawić sobie ostatni na koljeny raz?
Kurcze bardzo mi przykro że sie nie udało :-( niezałamuj się
Ja też mam 2 zarodki zamrozone i jakbym była w takiej sytuacji jak Ty brałabym odrazu dwa.

A jakiej klinice podchodzisz do ivf? Mi lekarz nie chciał sie zgodzić na transfer2 na raz. Twierdzi ze bezpieczniej po jednym.

dla mnie to trzeci transfer i tylko za pierwszym razem zrobilam 1, nastepne dwa razy po 2 zarodki. I tylko wtedy kiedy byly dwa to cos zaskoczylo, fakt poronilam z ostatnim ale teraz mam nadzieje ze utrzymam!
Doktor w klinice poki co zachwycony wynikami!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze bardzo mi przykro że sie nie udało :-( niezałamuj się
Ja też mam 2 zarodki zamrozone i jakbym była w takiej sytuacji jak Ty brałabym odrazu dwa.
Teraz wykorzystam w grudniu 2 mroziaki. juz nie będę patrzec co mówi lekarz... tylko... czy ktos moze mi powiedziec co moze byc powodem? wyniki mam super, progesteron wysoki. krotki protokol bylam na menopurze, orgalutranie, oviarelle na uwolnienie i potem progesteron i ulteina. co moze byc powodem ze mimo dobrych wynikow mnie sie nie udalo?

dla mnie to trzeci transfer i tylko za pierwszym razem zrobilam 1, nastepne dwa razy po 2 zarodki. I tylko wtedy kiedy byly dwa to cos zaskoczylo, fakt poronilam z ostatnim ale teraz mam nadzieje ze utrzymam!
Doktor w klinice poki co zachwycony wynikami!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki :):)do3x sztuka:)

reklama
Wracam do naszej rozmowy sprzed mojej beta (z niedzieli), i mowilysmy ze fajna beta na 7dpt to w okolicach 30-50 !!! (5cio sniowa blastka) Tylko mnie tak zastanawia ze moja wczoraj byla 98!!! Z lekarzem rozmawialam to mowil ze to raczej jedynka! Ale czy takie wysokie bety tak wczesnie tez sie zdarzaja dla pojedynczych ciazy???

Troche sie zakrecilam, tym bardziej czekam na wyniki jutro, i cholerka ja w ogole nic nie czuje, ale z taka beta to musi byc ok!!! Dziwne to troche, co myslicie ???

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry