reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U nas juz po biopsji i punkcji.. z 9 moich jajeczek tylko 5 nadawało sie do zaplodnienia i juz zreszta je zsplodnili. Troche jestem rozczarowana ze tak malo:( teraz caaaly dlugi cykl oczekiwania na transfer - oby przetrwaly wszystki[emoji45]
u mnie pobrali około18 jajeczek. Zaplodnili 6, 5 sie dobrze zaplodnilo przetrwały 3. Z pierwszego jest dzidzia 2niestety nie przetrwał, 3mam nadzieje ze jest....mamy dziś 6dpt. Twoje 5 to super wynik!

reklama
A jakiej klinice podchodzisz do ivf? Mi lekarz nie chciał sie zgodzić na transfer2 na raz. Twierdzi ze bezpieczniej po jednym.
Ja jestem z Poznania i podchodzę właśnie w Poznaniu z InviMedzie. nam lekarz ten sugerował 1 mąż chciał 2 a ja (głupia!) uwierzylam lekarzowi i wzielam 1 a 2 zostaly zamrozone... moze jakby podebe byly 2 to maiłabym cokolwiek :(

Ja jestem z Poznania i podchodzę właśnie w Poznaniu z InviMedzie. nam lekarz ten sugerował 1 mąż chciał 2 a ja (głupia!) uwierzylam lekarzowi i wzielam 1 a 2 zostaly zamrozone... moze jakby podebe byly 2 to maiłabym cokolwiek :(
moze i tak ale równie dobrze mogły 2nie przetrwać a tak to masz Jeszcze 2próby!głowa do góry!bedzie dobrze. Nie zawsze udaje sie za pierwszym razem...

Dziękuje [emoji16] Z literatura to prawda, ale ostatnio jeszcze mocniej kocham hiszpański [emoji4] Zaczęłam sie uczyć, by nie zwariować. I jak teraz na to patrze to książka do hiszpańskiego była ze mną w oczekiwaniu na każda wizytę, słówek uczyłam sie miedzy krwią a wizyta u dr, a konstrukcje czasów zgłębiałam na wolnym po punkcji. Jesli bedzie z tego dzidzi to pierwsze wakacje na pewno spędzimy w Hiszpanii [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

jeny zebym ja miala takie zaparcie do niemca a ja tak tego jezyka nie lubie [emoji51][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zawsze miałam najpierw wieczór płaczu z butelką wina w ręku, potem przychodziła złość a zaraz po niej budziła się wola walki i wiara, że będzie dobrze. Życzę Ci, żeby ta ostatnia faza przyszła jak najszybciej.
Bardzo Ci dziękuję, Najgorzej to jest teraz, jutro wracam do pracy to będę myśleć mniej... Do sraran wracam w grudniu przed okresem mam sie zgłosić. poki co małą w to mam wiarę... zastanawiam się tylko czy warto w kolejnym transferze użyć 2 zarodków czy zostawić sobie ostatni na koljeny raz?

Do góry