reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U nas juz po biopsji i punkcji.. z 9 moich jajeczek tylko 5 nadawało sie do zaplodnienia i juz zreszta je zsplodnili. Troche jestem rozczarowana ze tak malo:( teraz caaaly dlugi cykl oczekiwania na transfer - oby przetrwaly wszystki[emoji45]
u mnie pobrali około18 jajeczek. Zaplodnili 6, 5 sie dobrze zaplodnilo przetrwały 3. Z pierwszego jest dzidzia 2niestety nie przetrwał, 3mam nadzieje ze jest....mamy dziś 6dpt. Twoje 5 to super wynik!

reklama
A jakiej klinice podchodzisz do ivf? Mi lekarz nie chciał sie zgodzić na transfer2 na raz. Twierdzi ze bezpieczniej po jednym.
Ja jestem z Poznania i podchodzę właśnie w Poznaniu z InviMedzie. nam lekarz ten sugerował 1 mąż chciał 2 a ja (głupia!) uwierzylam lekarzowi i wzielam 1 a 2 zostaly zamrozone... moze jakby podebe byly 2 to maiłabym cokolwiek :(

Ja jestem z Poznania i podchodzę właśnie w Poznaniu z InviMedzie. nam lekarz ten sugerował 1 mąż chciał 2 a ja (głupia!) uwierzylam lekarzowi i wzielam 1 a 2 zostaly zamrozone... moze jakby podebe byly 2 to maiłabym cokolwiek :(
moze i tak ale równie dobrze mogły 2nie przetrwać a tak to masz Jeszcze 2próby!głowa do góry!bedzie dobrze. Nie zawsze udaje sie za pierwszym razem...

Dziękuje [emoji16] Z literatura to prawda, ale ostatnio jeszcze mocniej kocham hiszpański [emoji4] Zaczęłam sie uczyć, by nie zwariować. I jak teraz na to patrze to książka do hiszpańskiego była ze mną w oczekiwaniu na każda wizytę, słówek uczyłam sie miedzy krwią a wizyta u dr, a konstrukcje czasów zgłębiałam na wolnym po punkcji. Jesli bedzie z tego dzidzi to pierwsze wakacje na pewno spędzimy w Hiszpanii [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

jeny zebym ja miala takie zaparcie do niemca a ja tak tego jezyka nie lubie [emoji51][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zawsze miałam najpierw wieczór płaczu z butelką wina w ręku, potem przychodziła złość a zaraz po niej budziła się wola walki i wiara, że będzie dobrze. Życzę Ci, żeby ta ostatnia faza przyszła jak najszybciej.
Bardzo Ci dziękuję, Najgorzej to jest teraz, jutro wracam do pracy to będę myśleć mniej... Do sraran wracam w grudniu przed okresem mam sie zgłosić. poki co małą w to mam wiarę... zastanawiam się tylko czy warto w kolejnym transferze użyć 2 zarodków czy zostawić sobie ostatni na koljeny raz?

Do góry