reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wracam do naszej rozmowy sprzed mojej beta (z niedzieli), i mowilysmy ze fajna beta na 7dpt to w okolicach 30-50 !!! (5cio sniowa blastka) Tylko mnie tak zastanawia ze moja wczoraj byla 98!!! Z lekarzem rozmawialam to mowil ze to raczej jedynka! Ale czy takie wysokie bety tak wczesnie tez sie zdarzaja dla pojedynczych ciazy???

Troche sie zakrecilam, tym bardziej czekam na wyniki jutro, i cholerka ja w ogole nic nie czuje, ale z taka beta to musi byc ok!!! Dziwne to troche, co myslicie ???

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja 8dpt miałam 185 [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Wracam do naszej rozmowy sprzed mojej beta (z niedzieli), i mowilysmy ze fajna beta na 7dpt to w okolicach 30-50 !!! (5cio sniowa blastka) Tylko mnie tak zastanawia ze moja wczoraj byla 98!!! Z lekarzem rozmawialam to mowil ze to raczej jedynka! Ale czy takie wysokie bety tak wczesnie tez sie zdarzaja dla pojedynczych ciazy???

Troche sie zakrecilam, tym bardziej czekam na wyniki jutro, i cholerka ja w ogole nic nie czuje, ale z taka beta to musi byc ok!!! Dziwne to troche, co myslicie ???

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja miałam 181 czy 188 w 8dpt a był jeden. Różnie to jest :tak:

Bardzo Ci dziękuję, Najgorzej to jest teraz, jutro wracam do pracy to będę myśleć mniej... Do sraran wracam w grudniu przed okresem mam sie zgłosić. poki co małą w to mam wiarę... zastanawiam się tylko czy warto w kolejnym transferze użyć 2 zarodków czy zostawić sobie ostatni na koljeny raz?

Mi przed trwającym właśnie podejściem zostały dwie blastki (z tych które miałam - najsłabsze). I też się zastanawiałam czy nie wziąć dwóch, ale ze względu na to, że moje endometrium nie jest za grube zrezygnowałam. Taka decyzję dobrze skonsultować z lekarzem biorąc pod uwagę zarówno stan zdrowia, możliwości finansowe (czy w razie porażki będzie można od razu podchodzić do kolejnej stymulacji), itp. Jakakolwiek decyzję podejmiecie na pewno będzie dobra.

@JoannaRak gdzieś czytałam, że jak beta jest wysoka to będzie dziewczynka a jak niższa to chłopiec. Nie wiem, czy to prawda. :)

haha! no byloby wspaniale bo mam juz chlopca w domu [emoji12]Ale po tylu latach staran to mi kompletnie obojetnie, Z blizniakami po prostu byloby bardzo ciezko bo mieszkamy sami za granica a koszty utrzymania dzieci tutaj sa mega drogie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
haha! no byloby wspaniale bo mam juz chlopca w domu [emoji12]Ale po tylu latach staran to mi kompletnie obojetnie, Z blizniakami po prostu byloby bardzo ciezko bo mieszkamy sami za granica a koszty utrzymania dzieci tutaj sa mega drogie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak wszędzie [emoji3]

Do góry