reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam sikanca z rana. W sumie nie planowany bo troche spontan ale coz raz sie zyje!!! Podchodzac sobie mowilam ze jak nie wyjdzie to luz, za wczesnie itp!!! A tu niespodzianka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Robie dzis bete ale chcialam sie z Wami podzielic na rozpoczecie wspanialego tygodnia! Jestescie wspaniale, teraz aby tylko sie dobrze malenstwo(a) zagniezdzily!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Robie dzis bete ale chcialam sie z Wami podzielic na rozpoczecie wspanialego tygodnia! Jestescie wspaniale, teraz aby tylko sie dobrze malenstwo(a) zagniezdzily!!!
Weronika63
Dziewczyny trzymam kciuki za Was!! Dziś poproszę same dobre wiadomosci=) =) :*
Weronika63
Cudownie!!!! <3 <3 Ale mi humor poprawiłas!Dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam sikanca z rana. W sumie nie planowany bo troche spontan ale coz raz sie zyje!!! Podchodzac sobie mowilam ze jak nie wyjdzie to luz, za wczesnie itp!!! A tu niespodzianka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
JoannaRak
Cudownie!!!! <3 <3 Ale mi humor poprawiłas!
wiedzialam ze tak bedzie !!' szczegolnie dla tych co beda betowac ... z gory mowie ze nie namawiam do robienia bo to wczesnie jeszcze. Tylko dla tych o silnych nerwach [emoji173]️[emoji848]
dżoasia
Ooo czaad!!! Super wiesci!Dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam sikanca z rana. W sumie nie planowany bo troche spontan ale coz raz sie zyje!!! Podchodzac sobie mowilam ze jak nie wyjdzie to luz, za wczesnie itp!!! A tu niespodzianka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
HopeFul87
Super :-) dajesz nadzieje ze to bedzie dobry tydzień :-)Dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam sikanca z rana. W sumie nie planowany bo troche spontan ale coz raz sie zyje!!! Podchodzac sobie mowilam ze jak nie wyjdzie to luz, za wczesnie itp!!! A tu niespodzianka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Weronika63
Ja kupię dziś test i spróbuje w środę ale mam złe przeczucie..to by było za piękne żeby się mi za pierwszym razem udało. Zobaczymy.wiedzialam ze tak bedzie !!' szczegolnie dla tych co beda betowac ... z gory mowie ze nie namawiam do robienia bo to wczesnie jeszcze. Tylko dla tych o silnych nerwach [emoji173]️[emoji848]
Daj znać jak będziesz mieć wyniki :* :*:*
dżoasia
A dlaczego za pieknie? bardzo duzo dziewczyn zaciazylo od razu wiec i ty moze do nich dolaczysz, czego ci zyczeJa kupię dziś test i spróbuje w środę ale mam złe przeczucie..to by było za piękne żeby się mi za pierwszym razem udało. Zobaczymy.
Daj znać jak będziesz mieć wyniki :* :*:*
Milego dnia dla wszystkich!
U mnie szaro buro i mokro brrr!
reklama
Weronika63
Bo ja mam takie "szczęście " że mi się nic nigdy za pierwszym razem nie udaje hahaha u mnie też szaro, buro i mega zimno!A dlaczego za pieknie? bardzo duzo dziewczyn zaciazylo od razu wiec i ty moze do nich dolaczysz, czego ci zycze
Milego dnia dla wszystkich!
U mnie szaro buro i mokro brrr!
Podziel się: