Musiałam synem się zająć między czasie... owszem byłam wyreczana chwilami. Ale dla niego znajdowałam siłę, łzy mi się cisnely do oczu z bólu ale książkę mu czytałam. A był taki mądry i dzielny ze jak mąż musiał gdzieś pojechać to pomagał mi z łóżka wstać, wodę przynosił itp. Powiem Ci ze dziecko daje siłę do przetrwania nawet w wielkim bólu i napędza do działania, to nie pies czy kotek karma nie wystarczy teraz tez najchętniej bym leżała i nie wstawala ale czas kolacji i spania się zbliża więc pomimo dyskomfortu a raczej bólu zaciskam zęby i do przodu dlatego Tobie i Asi również życzę bobasa bo wiem ze w waszej sytuacji byłby najlepszym co mogło by Was spotkać, da Ci siłę do walki i nigdy nie poczujesz chwili zwątpienia... będziesz pewny że wszystko co złe pięknie się skończyTy to jesteś kamikaze!!
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
reklama
Może mi coś doradźcie... czekam na miesiączkę i zaczynam brać estrofem 3×1.. czytałam ulotkę i pisze tam o ciśnieniu, zakrzepicy, Zatorze plucnym..trochę się nastraszylam przy mojej wysokiej homocysteine to mogą mnie spotkać te skutki uboczne ?? Czy mogę zacząć brać zapobiegawczo acard? Czy to nie będzie przeszkadzać z tym lekiem a później przy transferze ?
"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "
ludek
Fanka BB :)
Już po badaniu nasz synek waży prawie 350 gram długi na 25 cm ,wszystko jest dobrze przepływy itd serduszko w porządku ,mało chciał współpracować ale dał rade
Super, gratuluję Już duży chłopczyk Mnie za tydzień czekają badania połówkowe
Moja porada... nie czytaj ulotek ... bi ja jak zaczęłam czytać to mało zawału nie dostałam co mi może grozić a tak poważnie to zapytaj lekarza najlepiejMoże mi coś doradźcie... czekam na miesiączkę i zaczynam brać estrofem 3×1.. czytałam ulotkę i pisze tam o ciśnieniu, zakrzepicy, Zatorze plucnym..trochę się nastraszylam przy mojej wysokiej homocysteine to mogą mnie spotkać te skutki uboczne ?? Czy mogę zacząć brać zapobiegawczo acard? Czy to nie będzie przeszkadzać z tym lekiem a później przy transferze ?
Tak a jak otrzymasz zdjęcie w 3D lub więcej D to super widać buzke itd uczucie nie do opisania miska mi się ciągle cieszy tydzien szybko zleciSuper, gratuluję Już duży chłopczyk Mnie za tydzień czekają badania połówkowe
gosia321
A ddimery mierzyli ?lelkocyty mam podwyższone coś takiego i znowu zaczyna boleć ***** ja juz mam dpac naprawdę mam dość kiedy to sie skończy
dami
Dawaj linka i jedziemy z tematem kochana.. dobry lekarz to skarb a o skarby trzeba dbać[emoji3] [emoji8]Hej kochane [emoji173]
Jak wiele z Was wie moja przygoda z IVF jest dość przykra. To ciążę i poronienia. Wcześniej ciąze naturalne i poronienia. Dzieci 0. Spotkałam na swojej drodze wielu specjalistów, nawet jednego profesora zostałam olana. Po kilkunastu latach się poddałam mimo że miałam jeszcze jedno IVF przed sobą.
Wtedy trafiłam na mlodziutkiego lekarza z Łodzi . Krzysztof Pogoda. To on zlecił niemal 40 różnych badań by znaleźć przyczynę. To on obudził ducha walki. Zawsze odbierze tel i zawsze dopisze na sms. Bierze udział w plebiscycie. Chciałam Was prosić o głos.
Gdyby nie On by mnie tu nie było. Dlatego uważam że o takich lekarzy z sercem trzeba dbać [emoji173][emoji2]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
dami
Czy z niemieckiego tel też można? I czy tylko 1 raz czy kilka razy??
zaciskam już zeby ale naprawdę mogłoby to juz przejść ja też więcej razy nie bede przechodziła przez punkcje i stymulacje to był drugi i ostatni raz nigdy więcej czekam na obchód co lekarz powie boże ile to człowiek musi sie wycierpiec aby mieć dzieckoUwierz mi wiem co czujesz... Tylko ja nigdzie z tym nie poszłam. Ciesz się ze jesteś pod opieką lekarzy. Ja przez dwa ttygodnie wymiotowalam itp. Tobie szybko powinno minąć bo tego płynu nie masz wcale tak dużo a i jajniki sa duze ale dziewczyny miewaly wieksze, @oska przy takich miala transfer dwóch malenstw. Obiecałam sobie ze nigdy nie będę już podchodzić do punkcja i stymulacji bo chwilami to już myślałam że umrę. Nasza droga do macierzyństwa jest trudna ale dasz radę , zacisnij zęby i przeczekaj, szybko minie.
reklama
dami
Kurcze kochana z niemieckiego numeru nie idzie..Pisze błąd wiadomości..lece szukać gdzieś starej karty SIM z pl tylko czy ona będzie działać[emoji53] [emoji85]
Podziel się: