Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Niestety wynik się potwierdził beta 0.1
Niestety wiele z nas wie co przezywasz. Dziś możesz mieć dzień smutku ale potem podnieś się i walcz dalej. Naprawdę bardzo mi przykro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety wynik się potwierdził beta 0.1
Taki mam zamiar kochana my wojowniczki silne jesteśmy dzisiaj ciężki dzień ale od jutra zaświeci słońce na nowo....Niestety wiele z nas wie co przezywasz. Dziś możesz mieć dzień smutku ale potem podnieś się i walcz dalej. Naprawdę bardzo mi przykro.
A już Acard? Bo mi lekarka (co prawda zwykła ginekolog, nie mój prowadzący IVF) mówiła, żeby nie brać Acardu przed punkcją bo rozrzedzę krew i w czasie punkcji mogłoby być krwawienie...
Rozrzedza krewA na co ona jest??
no ja dzis miałam i jeszcze 2 dziewczyny super witamy ponownieCześć dziewczyny!!!!
Udzielała się na forum w 2014 r kiedy pierwszy raz podchodziłam do in vitro Pierwszy transfer 2 zarodków i pojedyncza ciąża Synek 09.10.2014r. W środę wracamy po rodzeństwo dla małego transfer 2 zarodków. Ale mam strefa myślałam, że jakoś łatwiej mi będzie jak mam już synka. Któraś z Was ma teraz jakoś transfer?
Przezylam, dwa malenstwa sa juz ze mna, oby na zawsze [emoji173]️
Mialam niesamowita przygode z tym piciem i pelnym pecherzem. Planowalam wypic tak jak @dzoasia proponowala i tak zrobilam, przed wejsciem do kliniki poszlam do empika po ksiazke na wieczor bo wczoraj do 2 rano ostatnia czytalam i skonczylam. Tak mnie wzielo na sikanie ze myslalam ze nie dojde do kliniki, usiadlam bo mi slabo bylo. Doszlam do kliniki i troche sobie siknelam bo bym dluzej nie przezyla. A jak doszlam, znow czekanie i ta sama historia. Koniec koncow doktor powiedzial ze bylo rewelacyjnie, transfer zajal dwie minuty a ja migiem do wc.
Zarodki lepiej niz sie spodziewal, i jak wczesniej mowil ze ten drugi troche slabszy to mowil ze wygladaja super i rokuja ciaze A wiec teraz czekamy!!!
Mowil mi tez aby dzis spokojnie i zeby jakis emocjonalnych ksiazek nie czytac!
Pierwsza weryfilacja telefoniczna w czwartek, potem w poniedzialek a potem ostatnia w czwartek!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
No kochana trzymam kciuki za ciebie do konca daj znać owszem upijemy się ja juz sobie winko zakupiłam także trzeba się odstresowac
Ja dziś przytulilam 2 kropki!!<3 mam nadzieję że zostaną że mną na kolejne 9 miesięcy !! Beta dopiero na 27.11.17 więc chwilę poczekam. Dziekuje za Wasze wsparcie i mile słowa;*
Mam taką nadzieję że będą z nas mamuśki =) ja za 14 dni dopiero betuje!.