reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A już Acard? Bo mi lekarka (co prawda zwykła ginekolog, nie mój prowadzący IVF) mówiła, żeby nie brać Acardu przed punkcją bo rozrzedzę krew i w czasie punkcji mogłoby być krwawienie...

Ja ostatnio zęba wyrywalam i też odstawiłam acard i chirurg (dentysta) powiedział że niepotrzebnie. Podobno to jakaś stara szkoła i aż tak bardzo acard nie wpływa. Przed punkcja natomiast nie zapytałam mojej dr czy odstawiac i brałam cały czas i krwawienia nie miałam. Ale oczywiście każda z nas może inaczej reagować i lepiej ustalić co dla której jest dobre i nie zaszkodzi.

Cześć dziewczyny!!!!
Udzielała się na forum w 2014 r kiedy pierwszy raz podchodziłam do in vitro :) Pierwszy transfer 2 zarodków i pojedyncza ciąża Synek 09.10.2014r. W środę wracamy po rodzeństwo dla małego transfer 2 zarodków. Ale mam strefa myślałam, że jakoś łatwiej mi będzie jak mam już synka. Któraś z Was ma teraz jakoś transfer?

Cześć dziewczyny!!!!
Udzielała się na forum w 2014 r kiedy pierwszy raz podchodziłam do in vitro :) Pierwszy transfer 2 zarodków i pojedyncza ciąża Synek 09.10.2014r. W środę wracamy po rodzeństwo dla małego transfer 2 zarodków. Ale mam strefa myślałam, że jakoś łatwiej mi będzie jak mam już synka. Któraś z Was ma teraz jakoś transfer?
no ja dzis miałam i jeszcze 2 dziewczyny :) super witamy ponownie :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przezylam, dwa malenstwa sa juz ze mna, oby na zawsze [emoji173]️

Mialam niesamowita przygode z tym piciem i pelnym pecherzem. Planowalam wypic tak jak @dzoasia proponowala i tak zrobilam, przed wejsciem do kliniki poszlam do empika po ksiazke na wieczor bo wczoraj do 2 rano ostatnia czytalam i skonczylam. Tak mnie wzielo na sikanie ze myslalam ze nie dojde do kliniki, usiadlam bo mi slabo bylo. Doszlam do kliniki i troche sobie siknelam bo bym dluzej nie przezyla. A jak doszlam, znow czekanie i ta sama historia. Koniec koncow doktor powiedzial ze bylo rewelacyjnie, transfer zajal dwie minuty a ja migiem do wc.
Zarodki lepiej niz sie spodziewal, i jak wczesniej mowil ze ten drugi troche slabszy to mowil ze wygladaja super i rokuja ciaze :) A wiec teraz czekamy!!!

Mowil mi tez aby dzis spokojnie i zeby jakis emocjonalnych ksiazek nie czytac!

Pierwsza weryfilacja telefoniczna w czwartek, potem w poniedzialek a potem ostatnia w czwartek!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Kciuki zaciśnięte żeby Maleństwa z Tobą zostały. Odpoczywaj, nie stresuj się i dbaj o Was :)

reklama
Do góry