reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale jest już plan wracam na siłownię która od jakiegoś czasu zaniedbałam a niestety przez te hormony kilogramow przybyło. ... dieta itd wiec będzie dobrze. Tylko wiecie co jest najgorsze ze teraz to ja musze podwójnie być silna a przynajmniej udawać taka tłumacząc każdemu z osobna ze się kolejny raz nie udało. .... no to mnie trochę rozbija bo każdy już od rana dzwoni i czeka na wiadomość ... ciężkie to tRoche ...

Dlatego ja prawie nikomu nie mówię. O pierwszym transferze wiedziało kilka osób a teraz (za kilka dni) tylko moja mama (też bym Jej nie powiedziała, ale mama jak to mama - domyslila się :). Innym powiem jak już będzie wiadomo, że się udało. Rozumiem że to wyjaśnianie innym, że się nie udało musi być dla Ciebie bardzo trudne tym bardziej, że osoby które nigdy nie były w takiej sytuacji nigdy w 100% nie zrozumieją.

reklama
Ale jest już plan wracam na siłownię która od jakiegoś czasu zaniedbałam a niestety przez te hormony kilogramow przybyło. ... dieta itd wiec będzie dobrze. Tylko wiecie co jest najgorsze ze teraz to ja musze podwójnie być silna a przynajmniej udawać taka tłumacząc każdemu z osobna ze się kolejny raz nie udało. .... no to mnie trochę rozbija bo każdy już od rana dzwoni i czeka na wiadomość ... ciężkie to tRoche ...
To jest mega ciezkie jak wszyscy dopytuja a Ty z pekajacym sercem musisz mowic ze niestety znow nic z tego...dlatego o jutrzejszym transferze oprocz Was prawie nikt nie wie zeby ograniczyc pozniej te pytania i rozdrapywanie ran chociaz plan jest taki ze teraz sie uda! ;)

Hej. Odebrałam wyniki posiewu nasienia męża i wynik jest taki: pojedyncze kolonie Coagulase Negative Staphylococcus. Szukałam w necie ale kompletnie nie wiem co to znaczy. Wychodzi gronkowiec ale... możecie pomóc? Lekarza mamy dopiero w piątek :/

Cześć dziewczyny!!!!
Udzielała się na forum w 2014 r kiedy pierwszy raz podchodziłam do in vitro :) Pierwszy transfer 2 zarodków i pojedyncza ciąża Synek 09.10.2014r. W środę wracamy po rodzeństwo dla małego transfer 2 zarodków. Ale mam strefa myślałam, że jakoś łatwiej mi będzie jak mam już synka. Któraś z Was ma teraz jakoś transfer?

Czesc :). Super, że udało się Wam za pierwszym razem i jesteście rodzicami. Akurat wstrzelilas się w okres transferów więc sama nie bedziesz. Powodzenia

Cześć dziewczyny!!!!
Udzielała się na forum w 2014 r kiedy pierwszy raz podchodziłam do in vitro :) Pierwszy transfer 2 zarodków i pojedyncza ciąża Synek 09.10.2014r. W środę wracamy po rodzeństwo dla małego transfer 2 zarodków. Ale mam strefa myślałam, że jakoś łatwiej mi będzie jak mam już synka. Któraś z Was ma teraz jakoś transfer?
Ja mam jutro a dzis mialy @JoannaRak @asinka89 i @Weronika63 wiec calkiem nas sporo na ten tydzień :-) ale dziewczyny zrobily dzis dobre otwarcie tygodnia wiec wierze ze bedzie dobrze :-)

dziewczynki mam pytanie.. miałam po punkcji brac Encorton ale po transferze kazali mi go odstawic.. Czy nie powinnam go bracdo bety?? Jak Wy miałyście? Przeciez on jest na podstawowe problemy immunologiczne wiec mysle ze powinno sie go przyjmowac do bety az...
Ja biore Encorton od punkcji i mam go brać do 3 miesiaca ciąży o ile ciąża się utrzyma.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no wlasnie widze ze wszyscy maja bety dosc pozno, u mnie praktykuja weryfikacje co 3-4 dni aby sprawdzic poziom my i ewentualnie zminiec leki dlatego moja pierwsza beta juz w czwartek bedzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko się nie załamuj jak będzie niska bo to naprawdę bardzo wcześnie..[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji87]

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

Do góry