reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny jestem w trakcie procesu in vitro . I mam mały problem . Pomóżcie:(( punkcje mam w środę a dziś ( poniedzialek) wróciłam od profesora który potwierdził że jajeczka urosły bardzo dobrze no i wróciłam do domu po godzinie jazdy poleciałam do łazienki siusiu i patrzę... :(( czerwone plamki na wkladce.. co to znaczy ? Pomocy ;( któraś tak miała? Co robić? :(((

A czy jedynym sposobem na przeciwdziałanie tej mutacji nie jest i tak metylowany kwas, który i tak będę brała w związku z homocysteiną?
na homocysteinę to kochana bardziej witamina B12 metylowana, kwas foliowy dodatkowo, a mutacja mthfr oznacza, że masz problem z metabolizowaniem syntetycznego kwasu foliowego i jest też wskazaniem do heparyny przynajmniej w pierwszym trymestrze ciąży :)

Hej dziewczyny jestem w trakcie procesu in vitro . I mam mały problem . Pomóżcie:(( punkcje mam w środę a dziś ( poniedzialek) wróciłam od profesora który potwierdził że jajeczka urosły bardzo dobrze no i wróciłam do domu po godzinie jazdy poleciałam do łazienki siusiu i patrzę... :(( czerwone plamki na wkladce.. co to znaczy ? Pomocy ;( któraś tak miała? Co robić? :(((
Może to po badaniu albo efekt jakichś leków np estrofem

---32tc---

Taki mam zamiar kochana :-) :) my wojowniczki silne jesteśmy dzisiaj ciężki dzień ale od jutra zaświeci słońce na nowo....
kochana ja też prawie nikomu nie mówię kiedy podchodzę, o ivf wiedzą tylko dziewczyny w pracy bo jakoś musiałam wytłumaczyć 4 l4, 2 urlopy i ciągłe urywanie się z pracy przez ostatni rok. A tak to nikt o tym nie wie, nikt nie wypytuje, nikomu nie muszę tłumaczyć i jestem przez to szczęśliwsza w tym nieszczęściu :p

Hej. Odebrałam wyniki posiewu nasienia męża i wynik jest taki: pojedyncze kolonie Coagulase Negative Staphylococcus. Szukałam w necie ale kompletnie nie wiem co to znaczy. Wychodzi gronkowiec ale... możecie pomóc? Lekarza mamy dopiero w piątek :/
a ty kochana robiłaś posiewy z pochwy? jeśli wyjdzie to samo to razem pewnie będziecie łykać jakiś antybiotyk

@Sylwetka86 kiedy podchodzisz do następnego transferu? Ja mam wizytę 11.12 jak wrócę z urlopu nie wiem na co mam się przygotować bo została mi jedna komórka jak się nie uda to znów hormony a tak nie lubie się kłuć

reklama
Do góry