reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Niestety wynik się potwierdził beta 0.1
przykro mi bardzo! sciskam Cie mocno, nabierz sily i wroc do nas [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dami
Będzie dobrze, 3mamy kciuki!![emoji4] [emoji4]Cześć,miłego dnia. Właśnie siedzę pod gabinetem i czekam aż mnie wywołają na punkcję. Jest stres.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
kochana leze sobie moj M zrobi obiadek bylismy w sklepie nie dał mi sie schylic nawet.. mam nadzieje ze bedzie dobrzeTo niech dwie kropeczki zostaną z Wami. Asia oszczędzaj się i nie denerwuj . Trzymam za Was mocno kciuki .
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
kochana przykro mi ... trzymaj sie i jak cos piszNiestety wynik się potwierdził beta 0.1
dami
Na powiedziała w Niemczech że nic nie trzeba tylko na siebie uważać, nie palić i nie przecinać ze sportem..Jak zapytałem o diazepam(relanium) to zrobiła wielkie oczy że po co bo to psychotropy sa[emoji28] i teraz bądź tu mądry... Hihi..ja mam napisane ze od dnia transferu (zaczynajac dwie godziny przed transferem) brac relanium dwa razy dziennie przez 4 dni!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
Powodzenia dziewczyny@Weronika63 @JoannaRak @asinka89 przytulcie mocno kropeczki i nie puszczajcie przez najbliższe 9 miesięcy
Trzymamy za mocno Was kciuki!
@Sylwetka86 bety aż do nieba
Miłego dnia Kobity i @dami
Mruch
A już Acard? Bo mi lekarka (co prawda zwykła ginekolog, nie mój prowadzący IVF) mówiła, żeby nie brać Acardu przed punkcją bo rozrzedzę krew i w czasie punkcji mogłoby być krwawienie...
A to Ty jesteś przed punkcja to nie, ja podchodziłam do crio to mogłam. Powinnaś zatem brać zaraz po punkcji Acard a wcześniej te suplementy i dieta. No i przed samym transferem powtórz badanie.
Mruch
Niestety wynik się potwierdził beta 0.1
Przykro mi kochana, mnie pewnie po południu czeka takie samo info jak Ciebie [emoji30] No cóż to chyba sie razem dzisiaj upijemy wieczorem co?
reklama
Mruch
hej dziewczyny wrocilismy własnie z kliniki dwa kropki przytulone mam nadzieje ze zostana znami...a co do picia przed transferem kazano mi pojsc siku... hmm jeden kropek 4komorkowy drugi 10 zobaczymy co to bedzie hihi ...
Zaciskaj uda i nie puszczaj [emoji3]
Podziel się: