hope322
Fanka BB :)
Ja bym zrobila jeszcze jedna bete a pozniej to juz tylko usgChociaz wy postawicie czlowieka na nogi,a juz tak sie martwilamrobic jeszcze bete za kilka dni czy juz nie narazie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym zrobila jeszcze jedna bete a pozniej to juz tylko usgChociaz wy postawicie czlowieka na nogi,a juz tak sie martwilamrobic jeszcze bete za kilka dni czy juz nie narazie??
Będzie naturalnie najwspanialsza na świecie ŻywkaDzieki. Ja po prostu chcialam zeby bylo cos naturalnie w tej mojej ciazy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny prosze was powiedzcie mi dzis rano zrobilam badania progesteron to wogole chyba jakas przesada 130.45
A beta nie za malo wzrosla?? 224,3 a wczesniejsza przedwczoraj 114
Ja wracam do żywych po punkcji...po zabiegu miałam bardzo silny ból jajników i ból żołądka i dopiero teraz dochodzę do siebie. Lekarz pobrał 14 jajeczek (to dużo czy tak sobie?), nasienie też ponoć nie najgorsze. Lekarz powiedział że wszystko bardzo dobrze wyglądało. Jutro mamy dzwonić do labo i prawdopodobnie w poniedziałek transfer =)
Ktoś jeszcze transferuje w następnym tygodniu????
Przyrost bety ok!!! Progesteron super!!! Ja miałam ponad 160
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzwonilam teraz..we wtorek ide do mojej dr.odrazu bete zrobie jeszcze nic nie bedzie widac ale chociaz powie co dalej z lekami na plamienie jesli nie przejdzie.A pozniej juz ona mi powie kiedy przyjśćJa bym zrobila jeszcze jedna bete a pozniej to juz tylko usg
Dzięki wielkie
Kurde dzisiaj mam kłucia w podbrzuszu i bóle krzyża jak na @ ale wiem że to nie może nic oznaczać.... niestety głowa szwankuje
Chociaz wy postawicie czlowieka na nogi,a juz tak sie martwilamrobic jeszcze bete za kilka dni czy juz nie narazie??
I wlasnie tak zrobie dla siebieJa bym pewnie zrobiła (ale to ze względu na moje złe doświadczenia).