Ilona 88
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]Mam juz wynik beta 460
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]Mam juz wynik beta 460
ja mam na pierwszej stronieA na ktorej stronie albo w jakiej rubryce to się wpisuje? Ja też chodzę dalej do swojej kliniki.
kurde jak mogli zabrać królowej tron Kochana będzie dobrze, malutka widocznie troszkę księżniczkuje i trzeba czekać na lepszy humorek, może jednak zdecyduje się obrócić jeszcze A jak nie to musisz sobie wmawiać, że tyle kobitek jest po cc i w miarę szybko dochodzą do siebie, więc i Ty dasz radę :* Miałam właśnie Cię wywoływać do odpowiedzi co u WasA ja mam 4 koty i za miesiac rodze. Nie popadajmy w paranoje.
Nie pisalam wam dziewczyny ostatnio nic. A bylam u lekarza, a.wlasciwie lekarzy. Obaj stwierdzili ze dzidzia glowka w gore lezy i jeden stwierdzil ze raczej sie nie przekreci, a drugi ze sie nie przekreci i dostalam skierowaniena cc na 9 grudnia. I mimo, ze nie bylam zaskoczona to jest to juz namacalne i ciut sie stresuje.
Pozatym jakos leci. Mam sie nie nadwyrezac. Remont postepuje i zaskakuje np jak przyjechalam do domu to kibelka w.domunie bylo :d dobrze ze nie musze w nocy do kibelka latac bo bylby koszmar.
Ale przez takie przygody musialam wrocic do mamy jak najszybciej.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Więc.. ciekawość zwyciężyła [emoji23]
Wczoraj rano ( nie z porannego moczu) zrobiłam test by sprawdzić czy Ovitrelle jeszcze się pokaże. Wynik negatywny.
Dzisiaj znowu przed chwilą zrobiłam test i mamy blada kreskę.
Tydzień po transferze 2dniowego malucha.
Teraz wszystkie trzymają za nas kciuki by ta już ostatnia ciąża z IVF została z nami. Biorę tyle leków, że jeśli nie utrzyma mi ciąży to przynajmniej rozwali mi nerki i wątrobę [emoji23]
U nas nie problem z zajęciem więc wiedziałam że w ciąży będę. Kontroluje codziennie sikance by zobaczyć kiedy ewentualnie poronie. W Szwecji nie mam jak zrobić bety.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz powiedzial, ze progesteronu sie nie przedawkuje, chyba lepszy wysoki niz za niski . Ciesz sie pieknym przyrostem kochanaDziękujęNo wlasnie tez na to trafilam w necie tylko u mnie podane jest w ng/ml wiec niewiem
kochana wynik supek, to 100% przyrostu a nie robiłaś czasem wcześniej dzisiaj?Dziewczyny prosze was powiedzcie mi dzis rano zrobilam badania progesteron to wogole chyba jakas przesada 130.45
A beta nie za malo wzrosla?? 224,3 a wczesniejsza przedwczoraj 114
Chociaz wy postawicie czlowieka na nogi,a juz tak sie martwilamrobic jeszcze bete za kilka dni czy juz nie narazie??Mi lekarz powiedzial, ze progesteronu sie nie przedawkuje, chyba lepszy wysoki niz za niski . Ciesz sie pieknym przyrostem kochana
hahaha no to nieźle masz urlop czy jak? ale kwas foliowy też łykaj! np w południeWino u mnie teraz jest zamiast kwasu foliowego :-)) codziennie rano i wieczorem
luuuuuubię toKochane milego wieczoru nadrobie was z rana na kaca
Ide pic na urodzinki do kolezanki i wypije za kazda z was za wysokie bety piekne zarodki i za to zeby kazda z nas doczekala sie rozowej pupy :*