Gratki pięknej betyBadanie jednak za 3 tygodnie Moge isc prywatnie na usg ale dopiero od 7tc. W klinice wyznaczyli mi termin i wypada akurat 7+1tc, wiec bez sensu isc dzien wczesniej i placic kupe kasy
reklama
u mnie Iwona s. nie znam jej, Lewy na sam transfer przyszedl dopiero.nie podobaly jej sie bo powiedziala ze to klasa b i ze maja jakies pecherzyki mini na dole..U mnie dr Anna Z. -P bardzo ja lubie jako czlowieka ale tu mnie zmartwila... a dlaczego w Twoje nie wierzyla??
dzwonie wlasnie na konsultacje.. ehh
Sylwetka86
Fanka BB :)
Wierzyć trzeba do końcaJeszcze nie wszystko stracone, mogla byc pozna implantacja. Trzymam mocno kciuki
Oczekiwanie2017
A jak u Ciebie??
U mnie endometrium trochę podroslo, jeśli chodzi o strukturę to jest śliczne i transfer w przyszłym tyg. .
Oczekiwanie2017
na wymioty mi sie nie zbiera oddycha sie ciezej, moze jakies zakarzenie przez brak antybiotyku. wkurwilam sie ..
Ja nie jestem z Waszej kliniki, ale antybiotyk miałam przy punkcji.
walczaca o szczescie
A no elasnie a u mnie klasa.c... ehh.. my musimy wierzyć w nasze Kropki!u mnie Iwona s. nie znam jej, Lewy na sam transfer przyszedl dopiero.nie podobaly jej sie bo powiedziala ze to klasa b i ze maja jakies pecherzyki mini na dole..
dzwonie wlasnie na konsultacje.. ehh
walczaca o szczescie
O to pięknie :-))U mnie endometrium trochę podroslo, jeśli chodzi o strukturę to jest śliczne i transfer w przyszłym tyg. .
walczaca o szczescie
A bardzo duży masz brzuch...? Kurde to dziwne :/na wymioty mi sie nie zbiera oddycha sie ciezej, moze jakies zakarzenie przez brak antybiotyku. wkurwilam sie ..
reklama
Podziel się: