reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny chyba dostałam @. Brzuch mnie ciągnie I widziałam trochę krwi na władcę. Jak tak dalej pójdzie to jutro zadzwonię do kliniki.

Jutro kolejna punkcja to juz 6-sta. Zrobiłam z glup test owulacyjny sikany i wyszły dwie grube krechy. Martwię sie ze jajka popękały.
Pozytywny test owu wskazuje że owu powinna wystąpić mdzy 24-48 h. Myślę że po owu by już nieb wyszedł[emoji6]

Ja też dziś w stresie czy jajka w całości dotrwają do 17.30 do iui...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki wierze ze każdej z nas się wkoncu uda :) dzięki za wasze wsparcie jesteście niezastąpione :) ja nie wiem czy to nie nasze ostatnie podejście chyba mam już dość rozczarowań ... jesli się uda naturalnie będzie super ale chcialabym zacząć proces do adopcji wkońcu tyle maluszków czeka na dom...

Do góry