reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój mąż tak samo mówi... co ma być to będzie :) Ale stresa już mam, wiec dzisiaj po południu strzele sobie relanium bo już nawet mam głupie sny
dzisiaj mi się śniło ze mój m miał iść oddać nasienie ale ja nie mogłam iść z nim więc mial isc z dawczynia.... a dodam że my oddajemy nasienie do badania przez stosunek....Tak się wkur...w tym śnie ze jak się obudziłam to zasnąć nie mogłam ;)

Że niby legalnie BZYKACIE SIĘ W KLINICE???:nerd::nerd::nerd:
F A J S K O :yes::-D:yes::biggrin2::yes:

Wyniki bety ok 14 umrę chyba do tego czasu.... te plamienia to taki brąz połączony z krwią teoche....
Trzymamy do 14 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dzisiaj tez powtorzylam test i kreska sie utrzymuje [emoji14] Beta jutro, wiec jeszcze prosze trzymac kciukasy ;)
Pewnie!! [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry