reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Encyklopedie wiedzy ... czyli moje kochane dziewczyny
Jutro jadę na zakupy bo nawet płyn do mycia podwozia mi się skończył a więc teraz pytanie, jaki kupić aby nie przeszkadzał później mojej Kruszynie??
2. Pisalyście coś o ananasie ze jest dobry dla zarodka,ale kiedy go jeść ile , i czy chodzi o taki surowy czy z puszki ??nie lubię ananasów ale jakoś przeżyje
3. I doradzcie mi co jeszcze mogę jeść zrobić aby pomóc mojemu leniuszkowi?? Bo to moja ostatnia próba.... jak się nie uda to się załamie :(

Płyn do podwozia najlepiej bezzapachowy. Ja nam z ziaja

Ananas tylko dwa dni przed i dwa dni po No i powinien być świeży i dojrzały nie z puszki.

Co możesz zrobić żeby mu pomoc nie wiem, wierzyć, mówić do niego, modlić sie, leżeć i odpoczywać ....

Mam nadzieje ze Ci sie uda! Trzymam kciuki [emoji3]

A to mój, po nie całych 2 miesiącach..
948306fb9fc5018d75999c4cb93cfa68.jpg
Czytam sobie forum i przychodzi moja córka zagląda mi w telefon i się pyta kto ma namalowaną żabkę na brzuszku i czy ona też tak może :rofl: jakby tak się przyjrzeć to z lewej strony jest faktycznie żabka

Płyn do podwozia najlepiej bezzapachowy. Ja nam z ziaja

Ananas tylko dwa dni przed i dwa dni po No i powinien być świeży i dojrzały nie z puszki.

Co możesz zrobić żeby mu pomoc nie wiem, wierzyć, mówić do niego, modlić sie, leżeć i odpoczywać ....

Mam nadzieje ze Ci sie uda! Trzymam kciuki [emoji3]
Modlę się już 4 lata aby się udało.... Ale będę modlić się dalej może wkoncu moje prośby będą wysłuchanie. A dzisiaj aby zająć głowę chodzę sprzątam itp.
Martwię się o to embroglue bo słyszałam ze to zwiększa szanse. Może jeszcze mój doktorek pójdzie jutro do laboratorium i wyczaruja chociaż jeden podkład

Czytam sobie forum i przychodzi moja córka zagląda mi w telefon i się pyta kto ma namalowaną żabkę na brzuszku i czy ona też tak może :rofl: jakby tak się przyjrzeć to z lewej strony jest faktycznie żabka
A mój syn jak zobaczył to powiedział.... mamo czego Ty swój brzuch na Internet wystawilas... czyli mam podobny:) jak go uświadomiłam ze to nie mój to stwierdzil ze nie tylko mama ma uczulenie na komary ;)

reklama
Do góry